Fatma Betül Sayan Kaya, Seydikemer'de Seçim Çalışmalarına Destek Verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli'nin seçim çalışmalarına katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bir dizi ziyaret için Seydikemer’e geldi. Sabah saatlerinde Cumhur İttifakı Seydikemer Seçmen İletişim Merkezini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı; Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Teşkilatı, Partililer ve vatandaşlar katıldı.
Cumhur İttifakı Seydikemer Seçmen İletişim Merkezinde bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç; “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’ya hoş geldiniz diyorum. Cumhur İttifakı olarak, gece gündüz sahada çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Sayın Bakanımız bugün Seydikemer’imize gelerek bize güç ve kuvvet verdiniz. Desteğinizi her zaman yanımızda hissediyoruz. Sizlere layık olmaya çalışacağız. Sizleri, Seydikemer olarak Cumhurbaşkanımıza karşı mahcup etmeyeceğiz. Elimizden gelen tüm gayreti gösterip, 31 Mart’ta rekor bir oy alacağız. Ekip olarak var gücümüzle çalışacağız. Herkesi kucaklayacağız” ifadelerini kullandı.
AKDENİZLİ: “31 MART YEREL SEÇİMLERİNİ YÜKSEK BİR OYLA SONUÇLANDIRACAĞIZ”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya Seydikemer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “İnşallah 31 Mart Yerel Seçimlerinde, sizin şehriniz olan, sizin ilçeniz olan Seydikemer’imizde 31 Mart Yerel Seçimlerini yüksek bir oyla sonuçlandıracağız. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutup, sizinle birlikte gidip Başkanımıza arz edeceğiz. İnşallah o günü hep birlikte göreceğiz” dedi.
AKDENİZLİ: “REHAVETE KAPILMIYORUZ”
“Bizim seçimle ilgili bir sıkıntımız yok. Ne kadar fazla oy oranıyla çıkabiliriz bunun çabasındayız” diyen Akdenizli; “Seçim çalışmalarına 31 Mart’a kadar devam edeceğiz. Rehavete kapılmıyoruz. Bugün Seydikemerlilerin sadece bir kısmı burada. 11 aydır da bana sahip çıktınız. Şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yılda birlikte Seydikemer’imize hizmet etmeyi Yüce Allah nasip eder” diye konuştu.
KAYA: “SEYDİKEMER’İMİZİN SESİNİ MİTİNG MEYDANINDA HEP BİRLİKTE DUYURALIM”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya; “Babamın doğup büyüdüğü topraklarda aranızda olmaktan çok mutluyum. Ne zaman Seydikeme’e gelsem, kendimi evime gelmiş gibi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Dün Cumhurbaşkanımız ile Aydın’daydık. Aydın’da Cumhurbaşkanımızı uğurlarken Muğla’ya gideceğim dedim. Muğlalı kardeşlerimize selamlarımı ilet dedi. Pazar günü güçlü bir şekilde onları sahada görmek istiyorum, miting meydanında dolu dolu görmek istiyorum dedi. Bu vesileyle hem size Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletiyorum hem de Pazar günkü mitingde Seydikemer olarak en ön safta Başkanım, en güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımıza Seydikemer’imizin sesini miting meydanında hep birlikte duyuralım” dedi.
KAYA: “SEYDİKEMER’İ MUĞLA’NIN İNCİSİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
Seydikemer gerçekten çok güzel bir ilçemiz. Bu güzel ilçemize de hizmet eden önceki dönem Belediye Başkanımız, Vekilimiz Yakup Başkanımız, ondan bayrağı devralan Önder Başkanımız, burada görev yapan ilçe Başkanlarımız, teşkilatlarımız, Kadın kollarımız, meclis üyelerimiz ve emeği olan herkese en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. Çünkü Seydikemer kurulduğu günden bu yana çok mesafe kat etti. Gerçekten güzel bir noktaya geldi. Ama daha alacak çok yolumuz var. İnşallah Seydikemer’i Muğla’nın incisi haline hep birlikte getireceğiz. Ben burada hem Önder Başkanımıza hem kadrolarına hem teşkilatımıza çok güveniyorum. Çünkü Seydikemer kurulduğu günden bu yana Muğla’da farkını hep ortaya koymuş bir ilçemiz. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimde de rekor bir oyla Seydikemer’imiz yine farkını ortaya koyacak. Hem Önder Başkanımızı çok yüksek bir oy oranıyla seçtireceğiz. İnanıyorum ki Büyükşehir’e en büyük desteği Seydikemer verecek” diye konuştu. 
Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’ndeki programın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve beraberindekiler, ilçe esnafını ziyaret edip hayırlı işler diledi. 
Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti İlçe Başkanlığını ve MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Ziyaretlerde AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, MHP Kadın Kolları Başkanı Asiye Boğa ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ile seçim çalışmaları değerlendirildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN