Evi yanan Raziye Hanım yetkililerden yardım bekliyor

Patlangıç Mahallesi'nde bulunan bir evde yangın çıktı. Meydana gelen yangın, evde bulunan tüpün patlamasına neden oldu ve alevler kısa sürede tüm evi sardı. O esnada evde bulunan Raziye Altıntaş'ın 25 yaşındaki kızı gazdan dolayı bayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kurtarıldı. Yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirten Raziye Altıntaş yetkililerden yardım bekliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48


Olay, Patlangıç Mahallesi 373 sokakta meydana geldi. Sebebi bilinmeyen şekilde çıkan yangın kısa sürede tüm evi sardı ve mutfakta bulunan tüpün patlamasına neden oldu. O esnada evde bulunan Raziye Altıntaş’ın 25 yaşındaki kızı tüp gazından etkilenerek bayıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında ise genç kız kurtarıldı. Yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirten Raziye Altıntaş yetkililerden yardım bekliyor.
“Kızım kurtulduğu için çok şanslıyız”
Raziye Altıntaş, “Evimiz adeta kül oldu. Ev için çok üzgünüm. Yangın anında kızım da evin içindeydi. O kurtulduğu için çok şanslıyız. Şuan tek tesellimiz o” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN