Durdurulamayan aday adayı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, bölgedeki ziyaretleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Vatandaşlar ve esnafların büyük ilgi gösterdiği Aday Adayı Tilkici, seçim sürecinde ekibi ile birlikte özverili bir çalışma yürüttüğünü ifade etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye ve ilçelerinde sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve esnafları ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, deyim yerindeyse seçim sürecinin farkındalık oluşturan aday adayı oldu. Her zaman sahada olan ve talepleri dinleyen Aday Adayı Tilkici, kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sundu. Esnaflardan ve vatandaşların teveccühünü kazanan Tilkici amaçlarının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu dile getirdi. 

Çalışmalarını değerlendiren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, “Halkımızın ve partililerimizin desteği ile aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Hemen ardından çalışmalarımıza başladık. İlçe örgütlerimiz, belediye başkanlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ettim. Her zaman sahada oldum. Gittiğim her yerde büyük bir ilgi ile karşılandım. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız bana desteklerini iletti. Çok mutlu oldum. Partimizin ve genel başkanımızın seçimlerden zaferle ayrılması adına, ne olursa olsun gayretle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Aday Adayı Tilkici, “Sokaktaki halkımızın nabzını da yokladım. Seçim süreci ile ilgili sohbetler gerçekleştirdik. Çok olumlu tepkiler aldık. Azimli bir şekilde bu seçim sürecini tamamlayıp, belirlediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz. Aday adaylık sürecinde partimiz ve milletimiz adına ekibimizle beraber elimizden gelen tüm özverili çalışmaları yaptık. Bu süreçte genel başkanımızı 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız ve yine Türkiye Büyük Millet Meclisi için en iyi şekilde çalışacağız. Takdir genel merkezimizindir” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN