DERE, 'TÜRKİYE EKONOMİSİ ÇOK SIKIŞTI'

Muğla CHP Milletvekili Aday Adayı Yalçın Dere, Fethiye CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililere kendini tanıttı

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla CHP Milletvekili Aday Adayı Yalçın Dere, Fethiye CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililere kendini tanıttı.  

“BİZİMLE TANIŞMAK İÇİN GELDİLER”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Ziyarette bulunan milletvekili aday adayı Yalçın Dere’ye teşekkür ediyorum. Bundan sonra aday adayları ve ziyaretler artacak. Bununla ilgili de hem kendisini tanıtmak hem de bizimle tanışmak için geldiler” dedi.

“SATIN ALMA GÜCÜ ÇOK DÜŞTÜ”

Konuşmasına, kendini partililere tanıtarak başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Yalçın Dede, “Nazik karşılamanız için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra çalışmalarımız hızla artacak. Mevcut yönetim ekonomiyi bitirdi. Artık vatandaşlarımız ev satın alamıyor. Satın alma güçleri öyle düştü ki araba bile alınmıyor. Ülke kötü bir hale geldi. Türkiye ekonomisi çok sıkıştı. Artık ithal ülkesi haline geldik. Üretimimiz yok denecek kadar azaldı. Eskiden kendi kendine yeten sayılı ülkelerdendik. Bugün hiçbir şeyi kendimiz üretmiyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN