Cumhur İttifakı Başkanlarından seçmene sandık uyarısı

Cumhur İttifakı Muğla İl Başkanları, seçmenlere çağrıda bulunarak 28 Mayıs'ta sandıklara giderek oylarını kullanmalarını istediler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçim’ine az bir süre kaldı. Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı ortakları olan siyasi partilerin Muğla İl Başkanları’ndan ise seçmene sandık çağrısı yapıldı.
AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nda yapılan açıklamaya, AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin katıldı.

İl Başkanları yaptıkları açıklamada seçmeni sandığa davet ederek, şu ifadelere yer verdiler:
“14 Mayıs’ta yapılan seçim sonuçları ile seçim öncesi anketlerle yapılmak istenen olumsuz algı milletimiz tarafından yıkılmıştır. Cumhur İttifakı olarak dün olduğu gibi bugün de hep birlikte aynı gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Sonuçtan hiçbir şekilde şüphemiz yoktur. Ancak çalışmayı da elden bırakmıyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde olduğu gibi bugün de milletimiz yine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır. Cumhurbaşkanımız güçlü bir destekle yine kazanacaktır. Bizler Cumhur İttifakı İl Başkanları olarak seçmenimizden rehavete kapılmadan 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da sandıklara giderek oylarını kullanmalarını istiyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN