Çiftlik mahallesinden Kökten'e tam destek

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çiftlik mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

31 Mat 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ise yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, Çiftlik mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen Kökten, çözüm önerilerini belirterek Fethiye’nin il olması konusunda da açıklamada bulundu.

Düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, AK Parti belediye başkan aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Fethiye’nin sorunlarını bildiğini belirten Kökten, projelerinden de bahsetti.

Kökten, Fethiye’nin il olması konusunda yaptığı açıklamada ise, “Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe, il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak' dedi.  Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten 'İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor' diye konuşarak imar sorununu “Kökten” çözeceğini belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN