ÇAĞDAŞ AMATÖR RESSAMLAR SERGİSİ AÇILDI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyeleri ve gönüllülerinin eserlerinden oluşan Çağdaş Amatör Ressamlar Sergisi açıldı. Yoğun katılımın olduğu sergide kurdeleyi Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli kesti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çağdaş Amatör Ressamlar Sergisi, Özer Olgun Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyeleri ve gönüllülerinin eserlerinden oluşan sergi herkesten tam not aldı. Programın sonunda ise Başkan İzmirli tarafından üyelere teşekkür belgesi verildi. Sergi, 21 Ekim Cuma günü saat 17.00’a kadar açık olacak.

“BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR SERGİYLE KARŞILAŞACAKSINIZ”
Açılışta konuşan ÇYDD Başkanı Canan İzmirli,” Bugün çok özel bir sergiyle karşılaşacaksınız. Burada ki hiç kimse profesyonel değil. Arkadaşlarım resimlerini yapıp sosyal medyadan paylaşıyorlardı. Paylaşımları görünce onlara resimleri biriktirmelerini ve sonrasında bir sergi açacağımı söyledim. Bugün ise o insanların emekleri burada. Herkese geldiği için teşekkür ediyorum” dedi.

“BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”
ÇYDD Üyesi Emine Kırılmaz ise,” Burada amatörce yapılan bir sergi var. Bu resimleri dernek üyeleri ve gönüllüleri yaptı. Sergide yağlı boyadan nakış tasarımlarına kadar çeşitli alternatifler var. Burada olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN