BÜYÜK SAMANLIK PLAJI SEZONU KAPATTI

Ekim ayının son haftasına girilirken sıcaklıklar düşmeye başladı. Turizm sezonunun da son günleri yaşanırken, Büyük Samanlık Plajı, güzel geçen 2022 yaz sezonu kapattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim birimi olarak hizmet veren Büyük Samanlık Plajı, güzel geçen 2022 yaz sezonu kapattı. Turizm alanı öğrencilerin, öğretmenleri ve usta öğreticileri eşliğinde yapmış oldukları meslek eğitimi ve staj çalışmaları 23 Ekim 2022 tarihinde tamamlandı. Bu yıl “Mavi Bayrak” alarak yaz sezonuna başlayan plaj, başta Fethiye halkına olmak üzere, iç ve dış turizme kaliteli, uygun fiyatlarıyla hizmet vererek misafirlerinin övgüsünü kazandı. 
 

TAM KAPASİTELİ HİZMET İLE SEZON TAMAMLANDI
Yaz sezonunun tamamlanmasıyla birlikte, 2023 yaz sezonu hazırlıklarının erken başlanacağı Büyük Samanlık Plajı’nda, tek sorun elektrik bulunmaması, bu sorun da aşıldığı zaman 2023 yaz sezonunda fiyatların daha uygun olacağı belirtildi. Tam kapasiteyle hizmet vererek sezonu tamamlayan Büyük Samanlı Plajı, güler yüzlü, kaliteli hizmetiyle 2022 yaz sezonuna güle güle dedi.
BÜYÜK SAMANLIK PLAJI SEZONU KAPATTI

BÜYÜK SAMANLIK PLAJI SEZONU KAPATTI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN