BOKS ADAY HAKEM KURSU BAŞARI İLE TAMAMLANDI

19-20 Kasım 2022 Cumartesi ve Pazar günü Muğla Fethiye'de Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Boks Aday hakem kursu başarı ile tamamlandı. Hakemlik seminerini Gençlik spor müdürlüğü tarafından Türkiye Boks Federasyonu Baş Hakemi İbrahim Avcıoğlu dersleri işledi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

3 ilden 15 kişinin katıldığı seminere bölge hakemlerinden Ramazan Sıtkı Gümüşhan , Seydikemer MHP İlçe Başkanı Mehmet Ardıç ve Dünya şampiyonu milli boksör bölge antrenörü Hidayet Aydoğmuş ve Denizli Boks antrenörü Rafet Kütük kursu ziyarete geldi ve kursiyerlere başarılar dilediler. Bodrum bölge antrenörü Dünya 2’si Ömer Dinçel, Marmaris Bölge Anrenörü Volkan Koç ve Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Profesyonel Boksör Songül Ayten’in katılımları ve Başhakem İbrahim Avcıoğlu’nun dersi başından geçen örneklerle örnekleyip anlatmasıyla kurs gerçekleşti. 

ARSLAN, “BÖLGEMİZE 9 BOKS HAKEMİ DAHA KAZANDIRDIK”
Bölgeye 9 boks hakeminin daha kazandırıldığını belirten Muğla Boks il temsilcisi Evren Arslan “Bizlere desteklerinden dolayı her zaman yanımızda olan Sayın Türkiye Boks Federasyon Başkanımız Sayın Eyüp Gözgeç beyefendiye, Desteklerinden dolayı Fethiye gençlik ve spor Müdürümüz Sayın Harun Reşit Yiğit beyefendiye, Bizlere Gençlik Merkezi dersliklerini açan Gençlik Merkezi müdürümüz Sayın Asuman Kozanlı hanımefendiye ve Uygulama sesinde kapılarına açan Arslan Fight Arena işletmecisi Sayın Songül Ayten hanımefendiye çok teşekkür ederim. 3 ilden 15 kursiyerimizin katılımı ile başarılı bir kurs geçirdik. Bölgemize 9 Boks hakemi daha kazandırdık. Kursumuz son gün yapılan yazılı, sözlü ve uygulama sınavı ile son buldu. Başhakemimiz Sayın İbrahim Avcıoğlun’a çok teşekkür ederim. Bölgemizde boksun daha iyi bir şekilde gelişebilmesi için camiamıza yeni katılan arkadaşlarımla beraber daha iyi bir şekilde çalışacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN