Bodrum FK Bandırma'yı mağlup etti: 2-1

Trendyol 1.Lig 9.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, ilk yarısını 0-1 mağlup bitirdiği Teksüt Bandırmaspor'u Haqi Osman ve Celal'in golleriyle 2-1 mağlup etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Trendyol 1.Lig 9.Hafta müsabakasında Bodrum FK ile Teksüt Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye deplasman ekip Teksüt Bandırmaspor çok hızlı başladı. Henüz 2.dakikada konuk ekipte Emre, ceza sahası sol çaprazdan sıfıra indi ve rakibinden kurtularak içeriye çevirdi, Djitte’nin ön direkteki vuruşu yakın köşeden ağlarla buluştu ve 2.dakikada Teksüt Bandırmaspor maçta 0-1 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısında başka gol çıkmadı ve 0-1 sona erdi.

İkinci yarı Bodrum FK ne kadar rakip kaleyi zorlasa da ilerleyen dakikalara kadar gol atamadı. 79.dakikada ev sahibi ekipte sol kanattan yapılan ortada Celal dokundu, Haqi Osman ön direkte vurarak topu yakın köşeden ağlara gönderdi ve durum 1-1’e geldi. Golden 6 dakika sonra Bodrum FK’da Üzeyir sağ kanatta ceza sahasının uzağından ortaladı, Celal’in rakibine rağmen kafa vuruşu kalecinin sağından ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip maçı kendi lehine çevirdi.

Maç 2-1 Bodrum FK’nın üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Bodrum İlçe Stadı
HAKEMLER: Mehmet Türkmen, Mehmet Kapluhan, Buğra Can Semercioğlu
BODRUM FK: Diogo, Celutska, Üzeyir, M.Mohammed, Ali, Samet, Muhammed, Burak, Kenan, Gökdeniz, Cenk
TEKSÜT BANDIRMASPOR: Gelios, Edson Mexer, Emre, R.Mulumba, Doğan, Rahmetullah, Levent, Sergen, Mehmet, Djitte, Florian Marc Jozefzoon
GOLLER: dk.2 Djitte (Teksüt Bandırmaspor), dk.79 Haqi Osman, dk.86 Celal (Bodrum FK)
KARTLAR: dk.43 Üzeyir, dk.90+1 M.Mohammed (Bodrum FK)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN