Behçet Saatcı'den AKUT ekibine ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte AKUT Fethiye Ekibini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AKUT’un önemine vurgu yaptı ve geçtiğimiz yıllarda uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. AKUT Fethiye Ekip Lideri İsmail Madak da kurumların birbirine destek olarak işbirliği içerisinde çalışması gerektiğini hatırlattı. 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Bizi ağırladığınız için size teşekkür ediyorum. Sizler önemli insanlarsanız. Bir başkasının hayatını kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan insanlarsınız. Seçildikten sonra et ve tırnak gibi birlikte çalışmaya ihtiyacımız var. Daha öncede sizlerle çalıştık yine ortak olarak çalışacağımıza eminim” dedi. 

AKUT Fethiye Ekip Lideri İsmail Madak açıklamasında, “AKUT bildiğiniz gibi Türkiye’nin en tecrübeli arama kurtarma ekibi. Fethiye’de bizler daha önce yapmış olduğunuz hizmetleri biliyoruz. Dolayısıyla kurumların ortaklaşa çalışmaları halkımız için çok önemli. Hangi canlı zor duruma düşse bizler onu kurtarmak için buradayız” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretleri esnasında Başkan Adayı Saatcı’ya eşlik eden Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, “Ben uzun süreli Fethiye’de yaşayan birisi değilim ama sürekli gidip geliyorum. Buraya her geldiğimde, hangi koya gitsem moralim bozuluyor üzülüyorum. Yollar desen aynı, sürekli bir sorun var ve Behçet ağabeyin bu duruma el koyması gerekiyor. Bende bu yüzden Behçet başkanın yanındayım. Fethiye’deki bu rantın artık bitmesini istiyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN