BAŞKAN SOYDEMİR'DEN FTSO'YA ZİYARET

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soydemir, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek 15 Ekim'de gerçekleşen organ seçimleri sonrası güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni Oda yönetimini tebrik etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Başkan Çıralı ile birlikte Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu üyeleri Emre Başaran, Süleyman Uysal ve Veli Önver, Başkan Soydemir ve yönetimini Meğri Salonu’nda ağırladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin oldukça demokratik bir ortamda gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soydemir, yeni Oda yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 
Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Soydemir ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Çıralı ise “Geçen dönemde olduğu gibi yeni dönemde de tüm STK’larımız ile uyum içinde çalışma sözümüzü seçim sürecinde yeniledik. Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odamız ile Fethiye’mizin ticari ve sosyal hayatını geliştirmek için önümüzdeki dönemde de uyum ve diyalog içinde çalışacağız.” dedi.
 

BAŞKAN SOYDEMİR'DEN FTSO'YA ZİYARET

BAŞKAN SOYDEMİR'DEN FTSO'YA ZİYARET

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN