BAŞKAN KARACA MUHTARLARLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ölüdeniz Belcekız Plajında tertip ettiği akşam yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir ara geldi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

BAŞKAN CANÖZÜ, “BAŞKAN KARACA BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMİYOR”
Fethiye Belediyesinin Ölüdeniz Belcekız Plajında tertip ettiği akşam yemeğinde açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Muhtarlar Derneği olarak öncelikle değerli Belediye Başkanım Alim Karacaya çalışkan Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Alim Başkanım gerçekten Fethiye’de şu geçtiğimiz 3 buçuk yıl içerisinde muhtarlarımızın bir dediğini iki etmeyen hakikaten Fethiye’mizin çevresini değiştiren bir başkan bunun için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Fethiye’mizin yolarlını görüyoruz. Yapılan işleri görüyoruz. Ben kendisine bir Fethiyeli olarak Başkanım Alim Karaca’ya çok teşekkür ediyorum. Eminim ki kalan 1 buçuk yıl içerisinde Fethiye’mize daha çok güzellik katacaktır” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN KARACA, “41 MAHALLE MUHTARIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ ÇOK DEĞERLİ”
19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Fethiye Mahalle Muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelen ve 41 Mahalle Muhtarının önemine değinen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bugün çok özel bir gün. 41 muhtarım benim için önemli çok değerli. Onların günü bugün bende onlarla birlikte olmak istedim ve onlarla birlikteyiz bu akşam. Sizlerde biliyorsunuz onlar çok zor şartlar atında görevlerini icra ediyorlar. Şu pandemi dönemi boyunca muhtarlarımızın neler çektiklerini ben biliyorum. Ve Büyükşehir yasası ile birlikte onların tüzel kişilikleri alındı. Ama biz Fethiye Belediye Başkanı seçildikten sonra değerli başkanım başta olmak üzere bölgemizdeki 41 muhtarımız ile birlikte Fethiye’mizi daha değerli hale getirebilmek adına güzel çalışmalar yapıyoruz. Onlarla öncelik olarak gönül bağı kurmak istiyoruz ki bunu da başardık. Hiçbir muhtarımızın siyasi görüşüne bakmadan o bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda bizler hizmet üretiyoruz. Gerçekten bölgemizde ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bulunduğumuz Ölüdeniz’de de ciddi yatırımlar yaptık. Riskli yatırımlar olmasına rağmen bu bölgeye 252 milyonluk büyük bir yatırım yaptık. Ölüdeniz’in arıtma, kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili bütün problemlerini ortadan kaldırdık. Artık Ölüdeniz’in 40-50 yılını kurtarmış durumdayız. Alt yapıları ve üst yapıları bitmiş önümüzdeki dönemde de turizme daha fazla katma değer katabilecek bir bölge haline getirdik. Bu yıl Fethiye’miz turist sayısı bakımından rekorlar kırdı. 1 Ocak 2022 den bu güne kadar Fethiye’de 1 milyon 200 bin turist ağırladık. Şuan bölgemizdeki otellerin neredeyse hepsi yüzde 100 doluluk oranı ile çalışıyor. Buda geçmiş dönemlerde geçmiş yıllarda Fethiye adına tanıtım adına Fethiye Belediyesi ve bizim paydaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Tarihin en büyük rekorunu 2022 yılında kıracağız demiştim pandemiden çıktıktan sonra bazı kesimler bunun doğru olamayacağını ve tutturamayacağımızı ifade etmişlerdi. Ama bugün o sözlerimin arkasındayım şuan Fethiye bölge itibariyle rekor kırmış durumda ve daha iyiye doğru gidiyoruz. Alt yapıları bitmiş doğası tahrip olmamış ve farklı destinasyonlarda turizm alanında hizmet verebilen değişik bir yer burası. Sadece deniz, kumu ve güneşi değil işte görüyorsunuz bugün hava oyunları festivali yapıyoruz. Burada Türkiye’nin ulusal çapta en büyük festivalini yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında biz burada çok daha farklı çalışmalar yaparak yine hem turizm alanında rekorlar kıracağız hem de festivale katılan sporcular açısından bu bölgede ciddi rekorlar kırmak istiyoruz. Asla kendi şahsımızı düşünerek bölgede hizmet yapmıyoruz riskli hizmetler yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN