Başkan Karaca'dan Atatürkçü Düşünce Derneği Ziyaretinde Gençlere Müjdeler

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu ile Dernek yönetimini Bahriye Üçok Parkı'ndaki Dernek binasında ziyaret etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın ziyaretinde CHP'li bazı Meclis üyeleri de hazır bulundular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Karaca, ziyaret sırasında; “Ben de bir ADD üyesiyim. Buradaki herkesi ailem gibi görüyorum. Geçen 5 yıl zarfında Ankara’dan gönderilen müfettişler bizi hiç boş bırakmadılar. Hatta bir dönem ADD binası da araştırma konusu oldu. Ama ne olursa olsun Fethiye Belediyesi olarak ADD ile etle tırnak gibiyiz. Bizleri bugün kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
ADD Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu da Başkan Karaca’ya ziyaretleri için teşekkür ederek; “Başkanımız görev süresi boyunca Derneğimiz için verdiği tüm sözleri yerine getirdi. Kendisi yaptığımız tüm etkinliklere katılım sağladı. Şimdi de Sayın Karaca’dan ADD binasında, çocuklarımızın ve gençlerimizin ders çalışabilecekleri bir etüd odası yapımı için desteklerini bekliyoruz.” dedi. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Fethiye halkı bizim bir dönem daha görev yapmamızı uygun görürse, çocuklarımız ve gençlerimiz için çok güzel projelerimiz var. Geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla ihmal etmeyeceğiz. 
Onlar için öncelikle Karagözler’de yepyeni bir Gençlik Merkezi açacağız. Gençlik merkezi yaparak öğrencilerimize ders yapma imkanı, kütüphane ortamı sağlayacağız.
Sadece ADD binası içinde değil, Fethiye’nin merkezi yerleri başta olmak üzere, müsait olan yerlerde, ücretsiz internet kullanabilecekleri ve ders çalışıp, kitap okuyabilecekleri “Kitap Kafe”leri hizmete sokacağız.
İlçenin işlek ve özellikle öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerine “akıllı, ücretsiz wi-fi direkleri” koyacağız. 
Gençler için e-spor turnuvaları düzenlemeyi planlıyoruz. 
Lise öğrencileri arasında ödüllü karikatür ve kısa film yarışmaları düzenleyeceğiz.
Küçük çocuklar için ayrıca hafta sonlarında ve tatil günlerinde geleneksel kukla, palyaço ve çocuk tiyatrosu etkinlikleri düzenlenecek.
Sadece gençler ve çocuklar ile ilgili değil, ikinci dönemimize ilişkin tüm projelerimizi daha detaylı olarak önümüzdeki günlerde Fethiye kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN