BAŞKAN HIRA,''ESNAFIMIZ YAZI GÜZEL GEÇİRDİ''

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yaz sezonunu değerlendirdi. FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başkan Hıra, yaz sezonunun bitmesine sayılı günler kala yoğunluğun devam ettiğini belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de Ekim ayının ilk haftası yaşanırken, sıcaklıklar ise 30 derece seviyelerinde seyrediyor. Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler ise tatil yapmaya devam ederken, Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, FRT TV aracılığıyla sezonu değerlendirdi.
PAZARIMIZDA TURİST YOĞUNLUĞU VAR
Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra yaptığı açıklamada,’’ Bu sene esnafımız yazı güzel bir şekilde geçirdi. İyi bir yoğunluk yaşadık. Yaz sezonunun bitme noktasına geldiğimiz günlerde bile yerli müşterilerimiz haricinde, pazarımızda turist yoğunluğu var. Fiyatlara baktığımız da ise mevsim normallerinde seyrediyor. Çok da yüksek bir fiyat yok. Sebzeler, mevsim normalinde, meyvelerde mevsim için normal fiyatta. Vatandaşlarımızdan tabi ki fiyatı pahalı bulanların yanı sıra makul bulanlarda var. Bu da tamamen alım gücüyle alakalı bir durum’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN