Başkan Gürün'den CHP Fethiye İlçe Örgütü'ne ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Örgütü'ne iade-i ziyarette bulundu. Geçtiğimiz günlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan Başkan Gürün, görevde bulunduğu dönemde Fethiye'nin önemli sorunlarını çözdüklerini belirtti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP Fethiye İlçe Örgütü bahçesinde gerçekleşen ziyarete Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçmiş dönem milletvekilleri, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, ilçe eski başkanları ve partililer katıldı. Sohbet havasında geçen ziyarette Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, siyasi programların hız kazanmadan; Muğla genelindeki tüm ilçe örgütlerine iade-i ziyarette bulunacağını dile getirdi. Görev süresi boyunca Fethiye ve tüm ilçelere önemli hizmetler kazandırdıklarını kaydeden Başkan Gürün, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.  

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu yaptığı açıklamada, “Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün ilçe örgütümüzü ziyaret etti. Yoğun programından dolayı iade-i ziyareti bugüne nasip oldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı ilçe yönetimim adına kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuşmasında, “Başkanımız için buruk bir karşılaşma oldu. Bölgemizin her köşesine başkanımız ile birlikte kalıcı hizmetlere imza attık. 25 yıllık belediye başkanlığı sürecinde kendisi, CHP’li bir belediye başkanı olarak boynumuzu hiçbir zaman büktürmedi. Muğla’da ranta açık bölgelerin peşkeş çekilmemesi adına dik bir duruş sergiledi. Partimizi bu şekilde temsil ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Fethiye Belediye Başkanlığım döneminde, başkanımızla birlikte Cumhuriyet tarihinde Fethiye’ye yapılabilecek tüm hizmetleri gerçekleştirdik. Bölgemizde 2 adet biyolojik arıtma tesisi yapılırken, kilometrelerce kanalizasyon hattı çekildi. Turizm tesislerinin suya kavuşmasını sağladık. Sosyal sorumluluk projelerimizi tahsis sağlanmadığı için hayata geçiremedik” dedi.  

FETHİYE’DE ÇOK BÜYÜK SORUNLARI ÇÖZDÜK
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “İlçe başkanlıklarına iade-i ziyarette bulunuyorum. Tüm ilçe başkanlarımız kongrelerinin ardından bize ziyarete geldiler. Kendilerini ve yönetimlerini tanıttılar. Siyaset tam ısınmamışken bir araya gelmek istedik. Aday olmama iradem ile ilgili başka rol alan hiçbir etken yoktur. Seçilmiş olan genel başkanımızın karşısında değilim. Seçilen genel başkanı, bizim genel başkanımızdır. Biz siyasi bir kurum olarak uyum içerisinde çalışmamız gerekiyor. Tüm ilçeler özellikle Fethiye için yaptığım çalışmalardan dolayı içim çok rahat. Yaptığımız çalışmalarda diğer kurumlarla da iletişime geçip, onların da bu faaliyetlere bütçe aktarımını sağlıyoruz. Altyapı çalışmaları uzun zaman alıyor. Bittiği zaman tekrar bir düzenleme yapma şansı olmuyor. Bu yüzden Fethiye ve Bodrum’daki yatırımlarımız uzun sürdü. Çok şükür bunları bitirdik ve halkımızın hizmetine sunduk. Bir belediye başkanı statik değil, dinamiktir. Biten bir işten sonra yapacağı diğer çalışmayı düşünür. Fethiye’de çok büyük sorunları çözdük. Büyük turizm tesislerinin çoğu kendi isale hatlarını yapmak kaydıyla, bizim arıtmaya bağlanmaya başladılar” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN