BAŞKAN EROĞLU'DAN BAŞKAN KULAÇ'A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç'ı ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, hukuk ve adaletin tekrar geleceğini belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu tarafından Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç’a ziyaret gerçekleştirildi. Deva Partisi İlçe Binası’nda gerçekleşen ziyarette karşılıklı istişare yapıldı. Başkan Kulaç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
BAŞKAN KULAÇ,”ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç,’’ Demokrat parti İl Başkanı Erdal Eroğlu ve yönetimine ziyaret için teşekkür ediyorum. 6’lı masa olarak özellikle Fethiye’de uyum içinde çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.
BAŞKAN EROĞLU,”HUKUK VE ADALETİN TEKRAR GELECEĞİ BİR MASADIR”
Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu ise,’’ Bugün ki ziyaretimiz 6’lı masanın en kuvvetli ayaklarından biri olan Deva Partisi oldu. İlçe Başkanı ve yönetimini ziyaret ettik. 6’lı masa Türkiye’nin geleceğini, demokrasimizin, hukuk ve adaletin tekrar geleceği bir masadır. Zamanında bize her türlü iftirayı attılar. PKK ve Fetocu bile dediler. Erdal Eroğlu olarak bu kelimeleri ve deyimleri asla kabul etmiyorum. Onlar yokken biz bu devletin bekçiliğini yaptık. Devlet için de bedel ödemiş bir siyaset adamıyım. Ne kadar PKK ve Fetocu varsa cezasını Allah versin. İnşallah gelecek seçimde 6’lı ittifak olarak hem parlamentoda hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarı sağlayacağız’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN