Başkan Akdenizli, Polis Haftası'nı kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını özveriyle yürüten Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası’nı kutlayan Başkan Önder Akdenizli, vatan uğruna şehit düşen tüm kahraman polislere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyip, gazilerimize de minnetini ifade etti.
Başkan Akdenizli: “Milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlayabilmek için her türlü zorluğa göğüs geren, gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası kutlu olsun. Bizler, sevdiklerimiz, sıcacık yataklarımızda huzur içinde uyurken, dışarıda suçla ve suçlularla mücadele eden, bizim hakkımızı koruyan yüz binlerce kahramanımız var. 
Aziz Türk milleti emniyet teşkilatına her zaman güvenmiş, yanında olmuştur. Milletimiz öyle necip bir millet ki; kendi bağrından çıkan, vatan için gecesini gündüzüne katan vatanseverleri her zaman bağrına basmış, bundan sonra da basmaya devam edecektir. 
Millet olarak son günlerde zorlu sınavlardan geçiyoruz. İçinden geçtiğimiz tüm zorlu süreçlerde Emniyet Teşkilatımızda çalışan kahramanlarımız, canla başla görevini yerine getirmiş, gerektiğinde canını ortaya koymaktan çekinmemiştir. 
Ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamak için gecesini gündüzüne katarak çalışan, ailesinden, sevdiklerinden fedakârlık yaparak görevini yerine getiren, her türlü zorluğa göğüs geren tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN