Başkan Akdenizli, '1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü'nü' Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Başkan Akdenizli, “Türkiye Yüzyılı inşasında emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Emek ve alın teriyle ülkesi için, milleti için gece gündüz çalışan tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığını ifade eden Başkan Akdenizli şu ifadelere yer verdi:

“Emeğin, dayanışmanın, özgürlüğün, demokrasinin ve barışın sembolü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm işçi kardeşlerimize kutlu olsun. Büyük ve güçlü Türkiye’nin oluşmasında, yeri geldiğinde fiziksel yeri geldiğinde zihinsel olarak emek veren işçi ve emekçi kardeşlerimizin katkısı oldukça fazladır.  Emeği, alın terini kutsal sayan bir kültürün mirasçısıyız. Gecesini gündüzüne katarak çalışan işçi kardeşlerimizi sadece senenin bir gününde değil her zaman hatırlamalı, hak ettikleri değeri vermeliyiz. İşçisi, emekçisi, memuru, esnafı, sanayicisi ve işvereniyle el ele vererek; birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde ülkemiz için yarınlarımız için çalışmalıyız. Seydikemer Belediyesi olarak bugüne kadar çalışanlarımızın yanında olduk, bundan sonra da her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günü birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN