BAŞKAN ADAYI SOMYÜREK'TEN BASIN AÇIKLAMASI

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, seçim çalışmaları ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Başkan Adayı Somyürek, her zaman üyelerin yanında olacaklarını vurguladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

8 Ekim Cumartesi günü yapılacak genel kurul öncesinde ziyaretlerde bulunan Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, üyelerin sorunlarını dinliyor. Sadece seçim zamanı değil her zaman üyelerin yanında olacaklarını kaydeden Somyürek, mevcut sorunların ortadan kaldırılması adına tüm kurumlarla işbirliği içinde olacaklarının altını çizdi. 

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, “Öncelikle sıkıntılardan ziyade üyelerimiz, seçim zamanı kapımıza geliyor ve serzenişlerde bulunuyor. Şunu belirtmek istiyorum. Klişeleşmiş seçim zamanı geldi-gitti olayını yıkacağız. Her zaman üyelerimizin yanında olacağız. Üyelerimize bu konuda söz veriyorum. Üyelerimize dokunmaya çalışıyoruz ama zaman çok kısıtlı. Göremediğimiz, ulaşamadığımız üyelerimiz var. Bunun bilincindeyiz. Ama kimse de kusura bakmasın, zaman çok kısıtlı olduğu için bu şekildeyiz. Sektör genelinde tersanelere dokunsak durum ortada. Bağlama yerleri ayrı bir sıkıntı. Girme çıkma, yanaşma yerleri ayrı bir sorun. Koylarımızın düzeni ve temizliği de aynı şekilde. Sektörümüzün her tarafında ayrı bir sıkıntı var. Biz bu işe baş koyduk, olmazsa olmazımız. Bu konuyu çözeceğiz, tabi ki yetkili kurumlarla uyum içinde çalışarak çözeceğiz. Belediye, sahil güvenlik, turizm danışma müdürlüğü ve diğer yetkili kurumlarla uyumlu biçimde çalışıp, tüm sorunları ortadan kaldırmak için çalışacağız” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Somyürek, “Denizcilik sektöründeki en önemli sorunlardan birisi de personel eğitimi… Bu çok önemli. Bu da olmazsa olmazımız. Yoksa bu işi başka şehirlere, başka ilçelere kaptıracağız. Ya da burada bu işi çözerek tüm Fethiye’ye buradan ekmek yedireceğiz. Karaot yat çekek yeri projesi bölgemiz için büyük önem taşıyor. Bu projenin bir an önce hayata geçmesi gerekiyor. Yurtdışına yat ihraç eden arkadaşlarımız var. Karaot projesi ile arkadaşlarımız daha geniş imkanlara sahip olacak ve daha sistemli çalışabilecekler” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ADAYI SOMYÜREK'TEN BASIN AÇIKLAMASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN