Başkan Adayı Saatcı TURMEPA'yı Ziyaret Etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı'ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, projeleri hakkında TURMEPA Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan ve yönetim kurulu üyelerine bilgiler aktardı. Başkan Adayı Saatcı, sorunları ortak akıl ve hoşgörü ile çözeceklerini belirtti. Şube Başkanı Arıkan da körfez kirliliği ve liman sorunu hakkında hatırlatmalarda bulundu. 20 yıldır Fethiye’ye geldiğini belirten ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Fethiye’nin önemli sorunları olduğunu söyledi. 

Ziyarette konuşan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Erkan kardeşimiz, bize destek için geldi sağ olsun. Bu seçim herhangi birini başkan yapma seçimi değildir. Fethiye’ye karşı sorumluluk duyan insanların bir araya gelerek oluşturduğu bir harekettir. Sağlıkta, okullarda, denizde, ulaşımda problemlerimiz var.

Kimseyi kayırmadan sorunu çözmemiz gerekiyor. Bizden sonra gelecek gençliğe borcumuz var. Devletimiz çatısı altında Atatürk’ümüz gibi hizmet edeceğiz. Herkesi Fethiye meselesine, bu davaya davet ediyorum. Tersane sorunlarını çözmek istiyoruz ama benim elimde bir sihirli değnek yok, devletimizin hizmetindeyiz, ortak akıllı ve hoşgörü ile sorunlarımızı çözmeye çalışacağız” dedi. 

TURMEPA Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, “Behçet başkana teşekkür ediyorum bugün bu bina buradaysa kendisinin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki hizmetleri sayesinde var. Bir denizci olarak denizlerimizin kirli olmasından rahatsızlık duyuyorum. Devletimiz ve belediyemizle birlikte ortak çalışarak bu durumun altından kalkabiliriz.

Behçet başkanla daha önce çalıştık tekrar çalışacağımızı inanıyorum. Bugün bir tekne parkımız varsa Behçet Başkan sayesinde var. Behçet başkanın denizleri temizlemek için elinden geleni yapacağını biliyorum” diye konuştu. 

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya açıklamasında, “20 yıldır buraya gelip gidiyorum artık bende Fethiyeli sayılarım ve buraya yerleşmeyi düşünüyorum. Denizler bitmiş durumda, Behçet başkanımın dediği gibi nereye dokunsanız problem, son beş senedir buralarda inanılmaz bir rant dönmeye başladı. Koylar gitti, her yer restoran oldu.

Denize girecek yer kalmadı. Behçet başkanın dediği gibi sil baştan Fethiye’ye el atmak lazım. Burası dünyanın en güzel yerlerinden biri ve Fethiye’ye çok yazık oluyor. Halk ve belediyenin el ele verip birlikte Fethiye için bir şeyler yapma zamanı gelmiştir. Behçet başkan zaten Fethiye’yi kendi elleriyle Fethiye yapmıştır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN