Başkan Adayı Kökten, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kordon boyunda bulunan teknecilerin sorunlarını dinledi. Başkan Adayı Kökten, körfez temizliğinin Fethiye'nin geleceği ve turizm sektörü için büyük önem taşıdığını belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

En büyük hayalinin Fethiye Körfezi’nin temizliği olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bunu gerçekleştirmek adına göreve talip olduğunu söyledi. Denizcilerle bir araya gelen Başkan Adayı Kökten, derelerin ıslahının ardından körfezin temizlenerek Fethiye’nin marka değerinin daha da artacağını kaydetti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Bizim en büyük projemiz Fethiye Körfezi’nin temizliği. Denizimiz böyle atıl kalırsa, belki 5 yıl sonra bu tekneleri de yanaştıramayacağız. Çünkü denizin dolduğunu olta balıkçılarının, balık yemi temin edebilmek için körfezin ortasına kadar yürüdüğünde görüyoruz. Durumun içler acısı olduğu apaçık ortadadır. Öncelikle körfeze akan derelerin ıslahı ve çökertme havuzlarının yapılması gerekmektedir. Körfezdeki çamurun bir an önce temizlenmesi, Fethiye’nin geleceği ve turizmi için çok önemlidir. Bir turizmci olarak ben de konunun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim. Yola çıkmamdaki en büyük unsurlardan birisi de körfezin temizlenmesi” dedi. 
Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Kökten, “Çözüm şart. Her geçen gün körfez daha da doluyor. Bu konu gelecekte daha ciddi sıkıntılara yol açabilir. Göreve seçildiğimiz takdirde, denizcilerin tüm sorunlarının çözümü noktasında Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube başkanımızla birlikte sizlerin yanında olacağız. Yat çekek yeri projesi için 1 Nisan’dan itibaren düğmeye basacağız. Yeni yapılan belediye hizmet binasının ardından, belediye personeli otoparkını sizlere tahsis ederek; servis sorununu da çözmüş olacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN