Babataşı Mahallesi'ne de modern park yapılıyor!

Fethiye Belediyesi, ilçenin çeşitli bölgelerine modern parklar yapmaya devam ediyor. Ekipler, Babataşı Mahallesi'ndeki 3127 m2'lik alanda çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Parkta basketbol sahası da yer alıyor! Her mahalleye eşit hizmet ilkesiyle 2019 yılından bu yana hizmetlerini sürdüren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Hıdırlık Mevki, Karaçulha ve Babataşı Mahalleleri’ne de yeni parklar kazandırıyor. Modern çocuk oyun alanları yanı sıra basketbol sahası ve sosyal alanlar da parkta yer alıyor.

3126,9 m2 park alanına 509 m2 kauçuk alan, 1546m2 çim alan, 644m2 kumlama begonit taş, 1636 adet bitki, 8 piknik masası, 21 bank, 5 tane gazebo yapılacak. Karaca, “Fethiye’nin her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz” Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’mizin her köşesine hizmet götürmek için, planladığımız gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz sözleri, bir bir yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Sadece Babataşı Mahallesi’ne değil, her mahalle için planladığımız, yapımına başladığımız projelerimiz var. Babataşı Mahallesi’mize hayırlı olsun” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN