Ayaydın, 'Sürekli Diyalog Halinde Olacağız'

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Başkan Adayı Ayaydın, meslek odaları ile sadece seçim sürecinde değil sürekli diyalog halinde olacağını söyledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, beraberindeki heyetle birlikte FTSO Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarete Başkan Çıralı, Başkan Adayı Ayaydın’a ilçenin sorunları ile ilgili olarak bir dosya sundu. Ticaret odalarının taşıdığı önemine de vurgu yapan Ayaydın, bir şehrin ekonomisine sağladıkları katkı hakkında düşüncelerini paylaştı. 
FTSO Başkanı Osman Çıralı konuşmasında, “Fethiye’nin sorunları çok fazla… Bunlarla ilgili olarak milletvekillerimizle istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah her şey gönlünüze göre olur. Sorunların çözümü noktasında sizlerin, elinizden geleni yapacağınıza inanıyoruz. Önemli olan Fethiye ve Muğla… Planlama ve körfez kirliliği öncelikli sorunlarımız. Bunları bir dosya halinde sunduk” şeklinde ifadeler kullandı. 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın yaptığı açıklamada, “Ticaret odaları şehrin ekonomisini ayakta tutmaktadır. Bana teslim ettiğiniz dosyadaki bilgi notlarını tek tek okuyacağım. Az önce benim basın mensuplarına açıkladığım sorunların büyük bir bölümü burada yer alıyor. Sizlerle sürekli diyalog halinde olacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN