'ATILAN İFTİRALARA, EN GÜZEL CEVABI ÜYELERİMİZ VERDİ'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimini, 13 meslek komitesinden 13'ünü de alarak güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 'Seçim sürecinde yaşanan tüm saldırılara, şahsıma ve ekibimize atılan iftiralara en güzel cevabı üyelerimiz verdi. Bize inanan, güvenen üyelerimizin teveccühü ile FTSO tarihinde görülmemiş bir başarıya imza attık. Üyelerimiz gücümüze güç kattı. Bize destek veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Şimdi birlik beraberlik içinde üyelerimize, Fethiyemize, Seydikemerimize hizmet zamanı.' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın başkan adayı olduğu Mavi Grup, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçme ve seçilme yeterliliğine sahip 3 bin 873 üyesinden 2 bin 880 üyesinin oy kullandığı seçiminde 13 meslek grubunun tamamını alarak önemli bir başarıya imza attı. 3 adayın yarıştığı seçim sürecinde kendisini ve ekibini yıpratmak için bazı çevrelerin sistemli bir iftira ve karalama kampanyası yürüttüklerini ifade eden Başkan Çıralı, “Tüm bu iftiralara en iyi cevabı üyelerimiz verdi. Bize inanan, güvenen tüm üyelerimize teşekkür ederim.” dedi. 
Yaptığı açıklamada kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür eden Osman Çıralı, seçimin sona ermesine rağmen iftiraların devam etmesini eleştirerek şunları söyledi: 

Üyelerimizin iradesine saygı duyulmalı

“Seçim tarihi bile ilan edilmeden; ‘Osman Çıralı ve ekibini FTSO’dan nasıl göndeririz’ hırsıyla yürütülen iftira ve karalama kampanyaları nedeniyle ne yazık ki Odamıza yakışmayan bir seçim süreci yaşadık. Seçim günü bile devam eden tacizler, üyelerimizin gözü önünde çıkarılan bilinçli gerginlikler, yapılan şovlar nedeniyle hoş olmayan görüntüler ortaya çıktı. 

Seçim günü kötü hava koşullarına rağmen 2 bin 2880 üyemiz oyunu kullandı. Ve Odamız üyelerinin teveccühü ile 13 meslek grubunun 13’ünü aldık. Üyelerimiz gücümüze güç kattı. Fethiye sevdamızla, Seydikemer sevdamızla çıktığımız yolda, bize bu büyük gururu ve mutluluğu yaşatan üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Seçimin kazananı Fethiyemiz, Seydikemerimiz, birlik ve beraberliğimizdir. 

Üyelerimiz seçimini yapmıştır. Üyelerimizin sandıktan çıkan iradesine saygı duyulmalıdır. Fakat, üyemizin sandıktan çıkan iradesine saygı duymayanların, oy için üyenin aidat borcunu ödemek, Odanın parasıyla üyelerimize döner ikram etmek gibi asılsız iftiralarına devam ettiklerini üzülerek takip ediyoruz. Bu iddialar en başta oy kullanan değerli üyelerimize hakarettir. Üyelerimiz bunlara tenezzül bile etmez. 

Tüm seçim süreci boyunca yürütülen bu planları bozan, bize inanan bize güvenen ve oylarıyla Oda yönetimini yeniden bize emanet eden değerli üyelerimize teker teker teşekkür ediyorum. Ayrıca yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı üyelerimize anlatmak için gece gündüz dememeden çalışan ekip arkadaşlarımın hepsine de teşekkür ediyorum. 

Hizmet ekip işidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik beraberlik içinde üyemize hizmet edeceğiz. Bize inanan üyelerimizin güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Şimdi 6 bini aşkın üyesiyle büyük FTSO ailesine, Fethiyemize, Seydikemerimize ve bölge ekonomisine hizmet zamanı.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN