Alim Karaca Oyunu Kullandı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, oyunu Fethiye Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu'nda kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, genel ve milletvekili seçimleri için oyunu kullandı. Fethiye Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu’nda 1018 numaralı sandıkta oyunu kullanan Karaca, seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diledi.
Oyunu kullandıktan sonra okulun bahçesinde açıklama yapan Karaca: “Değerli basın mensupları, bir buçuk aylık yoğun bir temponun sonuna geldik. Bugün oylarımızı kullanıyoruz. Bu güzel ülkemize hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum. Ben dün de sizlere ifade ettiğim gibi Fethiye’mizde bütün seçime giren siyasi partililerimizin değerli adayları başta olmak üzere partimizin ilçe başkanları ve onlara gönül veren bütün üyelerine tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum.

 Çünkü Fethiye’mizde en küçük bir olay olmadan herkes birbirine saygılı bir şekilde seçim kampanyası yürütüldü. Bugün de gördüğünüz gibi herkes medeni şekilde demokratik hakkını kullanıyor. Fethiye yine bu konuda farkındalığını gösterdi. Vatanımıza, milletimize ve bu güzel ülkemize hayırlısı ne ise o olsun diliyorum. Vatandaşlarımızın verecek olduğu oylara çıkacak olan sonuca hepimiz saygılıyız. Kullanmış olduğunuz oyları saat 5’ten sonra hep beraber göreceğiz. Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN