AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Tempo Arttırdı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Otgöz 'Seçim çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Seçimler tamamlanıncaya kadar gece uyumak, gündüz durmak yok!' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere yoğun bir tempo ile hazırlanan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz Muğla’nın ilçelerini karış karış geziyor. Otgöz, sabah saatlerinde başladığı seçim gezileri ve görüşmelerini gün boyunca sürdürüyor. 
“Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar.” Diyerek seçim çalışmalarındaki tempoyu arttıran Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Muğla’nın Bodrum ilçesini ziyaret ederek, Bodrum’daki Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanlarını ziyaret etti. Yakup Otgöz’e ziyaretlerinde AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda ve ilçe teşkilatı eşlik etti. 
Bodrum ziyaretlerine AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda ve ilçe yönetimiyle sohbet edip, seçim çalışmaları hakkında istişare bulundular. İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Hacı Dalda ile birlikte Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odasına hareket eden Milletvekili Adayı Otgöz, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı ile bir araya geldi. Milletvekili Otgöz daha sonra sırasıyla Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç’i, İMEAK DTO Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç’i, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’i, Bodrum Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İshak Kalkanlı’yı, Mumcular Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürhan Koca’yı, ziyaret etti. 
Otgöz, ayrıca Bodrum’un Gündoğan Mahallesinde, Gündoğan Su Ürünleri Kooperatifinde balıkçılar ve vatandaşlarla buluşup, sohbet etti. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Otgöz, 14 Mayıs seçimlerinde Muğla’da zafer yazmak için destek istedi. Bodrum ziyaretlerinde AK Parti Muğla Kurucu İl Başkanı Ecz. Yavuz Ercan’ı da iş yerinde ziyaret eden Yakup Otgöz, bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.
OTGÖZ: “14 MAYIS’IN ÖNEMİNİ ANLATACAĞIZ”
14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin, daha önceki seçimlerden daha önemli olduğunu vatandaşa anlatmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Otgöz; “Seçim çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Seçimler tamamlanıncaya kadar gece uyumak, gündüz durmak yok! İlçe ilçe, mahalle mahalle gezip, ulaşabildiğimiz her bir vatandaşımıza ulaşacak, 14 Mayıs’ın önemini yılmadan, yorulmadan anlatacağız. 21 yıllık iktidarımız boyunca yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletine verdiği her sözü yerine getirdi. Bundan sonrada aynı kararlılık, aynı azim ve aynı inançla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN