AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz Milas'ı Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın Milas İlçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunup, vatandaşların taleplerini dinledi. Gazetecilerin de sorularını cevaplayan Otgöz 'Muğla'nın tüm ilçelerini geziyoruz ve görüyoruz ki Muğla kararını vermiş' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, beraberinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve ilçe teşkilatı ile birlikte mahalle ziyaretlerinde bulundu. İki gün boyunca Milas ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yakup Otgöz, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyor.
Milas'ın Ovakışlacık, Kızılağaç, Gürçamlar, Kazıklı, Beyciler, Gökçeler ve Çamovalı Mahallelerini ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz'e vatandaşların ilgisi büyük oldu.
Milas ilçesinde gazetecilerin de sorularını cevaplayan Yakup Otgöz; “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milas, Muğla siyasetinde önemli bir bölge. Her zaman bu değerini Muğla’da ispat etmiştir. Milas, Muğla’da çalıştığım ilçelerin başında geliyor. Bizi son derece iyi karşılıyorlar. Ben Milas’ta büyük bir oy patlaması yapacağımıza inanıyorum. Muğla’nın tüm ilçelerini geziyoruz ve görüyoruz ki Muğla kararını vermiş. Allah’ın izniyle birinci turda Cumhurbaşkanımız açık ara önde girecek ve milletvekili sayısında da çoğunluk sağlayacağımıza inanıyorum. Muğla’dan en az 3-4 Milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Ben bu seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN