AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz 'Sana Söz Yeter Demekle Olmuyor'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz 'Allah'ın izniyle burada güçlü çıktıktan sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni de alırız, almamamız için hiçbir sebep yok. Sana söz yeter demekle olmuyor, sözü siz söyleyeceksiniz.' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, partisinin Fethiye’nin Esenköy Mahallesinde düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’ün Fethiye’nin Esenköy Mahallesinde düzenlenen mitingine yoğun katılım oldu. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve İlçe Yönetimi, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Turgay Öztürk ile Miting alanına gelen AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’ü coşkulu bir kalabalık karşıladı. Sloganlar eşliğinde mitingin yapılacağı salona giren Yakup Otgöz, vatandaşlarla selamlaştı.
Mitinge AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, AK Parti Seydikemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, partililer ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Büyük bir coşku ve heyecanın gözlendiği salonda, AK Partili gençler sık sık ‘Yörüklerin Vekili’ sloganı attı.

“14 MAYIS AKŞAMI GELECEKLER, TEBRİK EDECEKLER”
Mitingde konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, muhalefeti eleştirdi. “22 yıldan bu yana yapılan hizmetler, cumhuriyet tarihinin 80 yılında yapılandan katbekat fazladır” diyen Yakup Otgöz şunları söyledi:
“16 derslikli Bozyer Ali Galip Met Okulu, Esenköy Spor Sahası, Seydikemer Anadolu Lisesinin temeli atıldı. Bugün Seydikemer Devlet Hastanesi açıldı. Patara Köprüsü açılıyor. Seydikemer’de bütün hizmetler yapılıyor. Bu iktidar her şeyi yaptı ama muhalefetin bir çakılı çivisi var mı? Hiçbir şeyleri yok, ama yalan dolan var. Bu seçim çok önemli. Amerika, İngiltere, seçimlere karışıyorsa burada bir iş vardır! Yeter ki Erdoğan gitsin diyorlarsa, biz Erdoğan’ı dostlarımızla göndereceğiz diyorlarsa burada bir sıkıntı vardır. Ama necip Türk Milleti bunlara fırsat vermez. 14 Mayıs akşamı gelecekler, randevu talep edecekler, tebrik edecekler.”

“YAPILAN ANKETTE, CUMHURBAŞKANIMIZ AÇIK ARA ÖNDE”
Türkiye’nin emin adımlarla yoluna güçlü bir şekilde devam ettiğini belirten Otgöz; “Türkiye emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 20 yılda yapılan işler çok fazla. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, alt yapıda, üst yapıda, köprülerde, havaalanlarında, hastanelerde… Muğla’da yapılmayan hastane kaldı mı? Fethiye Devlet Hastanesi inşallah 450 yataklı olacak. İnşallah Karabel Tünelini açtırmak bizlere nasip olacak. 
Sıkıntılı dönemlerden geçtik. 2 yılımız pandemiyle geçti. Ama 60 günde bin 200 yataklı şehir hastaneleri hayata geçti. Vatandaşlarımız hastanelerde tedavi oldu, bir kişi bir kuruş ödedi mi? Ama Avrupa’da koridorlarda öldüler. Paraları de yetmedi. Bu da Cumhurbaşkanımızın sizlere, bizlere ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi. Allah O’nu başımızdan eksik etmesin. Pandemiden sonra sel felaketi, arkasından İzmir’de deprem, arkasından Rusya-Ukrayna savaşı. Kolay değil, ekonomimizi etkiledi. Dünya açlıkla karşı karşıya kaldı. Kim çözdü. Dünyada birbirleriyle iyi olan lider var mı? Avrupa, Amerika nerede? Ama Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı iki liderle de arası iyi. Bu krizi çözdü, dünya açlıktan, kıtlıktan kurtuldu. Ama arkasından da bir deprem felaketi yaşadık. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde. Dünyada böyle bir deprem hiç olmadı. Ama ülkemizde yaşadık. 11 ilimizi etkiledi, 13 milyon 500 bin vatandaşımızı etkiledi. 51 bin kardeşimiz vefat etti. Depremden sonra oranın en büyük sıkıntısı konutların yapılmasıydı. 650 bin tane konut yapılacak. 319 bin temeli atıldı, köy evleri teslim edilmeye başladı. Kalanı da inşallah gelecek yıllarda olacak. Burada yapılan ankette, Cumhurbaşkanımız açık ara önde. Çünkü bugüne kadar verdiği sözlerin hepsini tek tek yerine getirmiş. Buranın maliyeti 110 milyar dolar. Ama bunun üstesinden gelecek bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti var. Sizlerin yaptığı yardımların hepsi orada, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı” diye konuştu.
Otgöz; “Bu ülke terörden çok çekti. 40 yıldır çekiyor ama bitme noktasına geldi. Şu an ülkemizde 100’ün altına düştü terörist sayısı. Amerika Suriye’nin kuzeyinde eğitiyor. PKK’lıları, YPG’lileri. Burada DEAŞ var diyor. DEAŞ’la mücadele eden Türkiye’den başka ülke yok. Onlar orada bu seçimleri bekliyor. Tayyip Erdoğan giderse diz çöktürecek, istediğini yaptıracak. Amerika başta olmak üzere Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider istenmiyor.  

“ONLAR SOĞAN SARIMSAK DERKEN BİZ İMECE UYDUMUZU UZAYA FIRLATTIK”
Savunma sanayimiz çok önemli. Savunma sanayimizde yüzde 80’lere geldik. Almanya bize tank bile vermedi. Ama Altay Tankını bizim gençlerimiz yaptı. Onların tankından daha donanımlı. İHA’larımız, SİHA’larımız, Altay Tankımız, Milli Muharip Savaş Uçağımız, en önemlisi de Kızılelma’mız uçuşlarına başladı. İnşallah 2028 yılında 20 tanesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin emrine verilecek. Onlar soğan sarımsak derken biz İMECE uydumuzu uzaya fırlattık. Ufak işlerle uğraşıyorlar çünkü bu memlekette çakılı bir çivileri yok. Bugüne kadar olmadı, bundan sonra da bu millet bunlara fırsat vermez. 
Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor.  Geliri nereden biliyor musunuz? Karadeniz’deki doğal gazla , Gabbar Dağındaki petrollerden artan parayla Aile ve Gençlik Bankası kuruyor. Gençlerimizin evlenmesi için 150 bin TL para verecek. Sıfır faiz, 4 yıl ödemeli. Üniversitede okuyan gençlerimiz için bilgisayar ve telefondan verdileri kaldırıyor. 10 GB’da internet veriyor. Karadeniz’deki doğal gaz bu ülkeye 35 yıl yetecek. Sadece Karadeniz’de değil, Akdeniz’de Mavi Vatanda da var. Yakında onun da müjdesini verir inşallah Cumhurbaşkanımız. 

“SANA SÖZ YETER DEMEKLE OLMUYOR, SÖZÜ SİZ SÖYLEYECEKSİNİZ”
İHA’larımız, SİHA’larımız sayesinde Libya’da, Suriye’de, Karabağ’da tarih yazdık. Allah’ın izniyle de yazmaya devam edeceğiz. Bu seçimler vatanını, milletini sevenle sevmeyenin bir seçimi olacak. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek istiyorum. Milletvekili olarak da bizlere destek istiyoruz. Bu sadece Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili seçimi değil. 10 ay sonra yapılacak belediye başkanlığı seçimi de aynı zamanda. Allah’ın izniyle burada güçlü çıktıktan sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni de alırız, almamamız için hiçbir sebep yok. Hizmetler yağmur gibi yağacak. Şu an Muğla Büyükşehir Belediyesinden kendi belediyeleri de memnun değil. Bize de hizmet yapmıyor diyorlar. Sadece Menteşe ile kaldı. Sana söz yeter demekle olmuyor, sözü siz söyleyeceksiniz. Onlar söylemeyecek. Bunlar parlamenter sisteme geri dönmek için geldiler. Bu memleket koalisyonlardan çok çekti. Tayyip Erdoğan’a diktatör diyorlar. 15 seçim kazanmış adam diktatör olur mu? Dünyada böyle bir emsal yok. Ama girdiği bütün seçimlerin hepsini kaybetmiş, Cumhurbaşkanı adayı partili olmaz diyor. Neden bırakmadın madem partisinden istifa edip Cumhurbaşkanlığı seçimlerine girmedi. Ama istifa edemez işte. 14 Mayıs akşamı bunların hepsi dağılacak. Göreceksiniz bir daha bir araya gelemeyecekler. Bu seçim sonuçlarını sadece Türkiye beklemiyor, İslam Coğrafyası, mazlum milletler de bekliyor. Her gün dua ediyorlar. 14 Mayıs 1950’de bir seçim başlamıştı. Yine 14 Mayıs 2023. 73 yıl geçti. Allah’ın izniyle bu seçimlerde de yüzümüzün akıyla çıkacağız. 14 Mayıs’ta çifte bayramı birlikte yaşayacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN