Adaylar iftar programında tanıtıldı

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi İyi Parti Muğla İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarını düzenlediği etkinlikte tanıttı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İyi Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Menteşe Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programına ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun, Gülgün Çolakoğlu, Ayfer İlhan Öçer, Tulgay Hasar ve Ömer Kaya kamuoyuna tanıtılırken; İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz adına büyük önem taşıdığını belirtti. 
Programda konuşma yapan İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, “Bu seçim, ülkemizin yaşadığı sorunların son bulduğu aynı zamanda aydınlık yarınların inşasına başlanacağı bir süreç olacaktır. Hayat pahalılığını, liyakatsiz ve adaletsizlik yönetim tarzını suni gündemlerle unutturmak isteyen iktidar ve yandaşlarının çabası halkımızın sağ duyusu karşısında yenilgiye uğrayacaktır. Herkes çok iyi bilmelidir ki partimiz Cumhuriyetimizi, devletimizin bekasının, halkımızın refahının ve adaletin teminatı olacaktır. Hedefimizin bu ucube Cumhurbaşkanlığı sistemini tüm olumsuzluklarıyla tarihe gömmek, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemde Genel Başkanımızı Başbakan görmek, İyi Partimizi Türkiye’nin birinci partisi yapmaktır. Son gücümüze kadar sahada olacağımıza söz veriyoruz” dedi. 
İl Başkanı Akmeşe’nin ardından Milletvekili adayları birer selamlama konuşması yaparken, program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN