Aday Otgöz'e yoğun ilgi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye'de çarşı ve Pazar esnafını ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Otgöz, 'Biz buraya milletin efendisi olarak gelmiyoruz. Milletin hizmetkârı olarak geleceğiz. Cumhurbaşkanlığı şiardır. Bizlere de büyük destek var' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, 14 Mayıs Pazar Günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de çarşı ve pazar esnafını tek tek ziyaret etti. Ziyaretlerde Yakup Otgöz’e, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve ilçe teşkilatı eşlik etti. 


Esnaf ziyaretlerine İlçe binası önünden başlayan Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, çarşı esnafını ziyaret ederek, Salı pazarına geldi. Pazarcı esnafıyla tek tek selamlaşan Otgöz, esnaftan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 


“Gece Gündüz Çalışacağız”
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, “Biliyorsunuz ki seçimlere aşağı yukarı 25 günlük bir zaman kaldı. Bugün bizim Fethiye programımız var. Arkadaşlarımızla birlikte, esnaflarla başladıktan sonra Pazar yeri ile devam ediyoruz. Allah herkesten razı olsun. Büyük bir teveccüh, büyük bir destek var. Sadece burada değil, Muğla’nın her tarafından destek var. Biz bugün buradayız. Yarın Dalaman, Ortaca. Bayramdan sonra da Bodrum, Milas ve Yatağan’ı ziyaret edeceğiz. Gece gündüz çalışacağız” dedi. 


“Fethiye’nin Bizi Destekleyeceğinden Hiç Şüphem Yok”
AK Parti’den 3 milletvekili bekliyoruz. Bu seçim çok önemli. Cumhurbaşkanımızın 1’inci turda seçilmesi lazım. Bunun için Cumhurbaşkanımızın sizlere, hepimize ihtiyacı var. 1 oyun bile önemi var. Milletvekillerimizle 301’in üzerinde bir sayıyla mecliste temsil edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ramazan Bayramı da yaklaşıyor. Ben tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Fethiye’nin de bizi destekleyeceğinden hiç şüphem yok. AK Parti’den 2’nci sıra milletvekili adayıyız. Biz herkesi kucaklayacağız, herkesin vekili olacağız. Muğla’nın milletvekili olacağız. Biz çalışmak için yola çıkıyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 


“Biz Buraya Milletin Efendisi Olarak Gelmiyoruz. Milletin Hizmetkarı Olarak Geleceğiz”
Yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Otgöz, “AK Parti’nin millete verdiği güven ve destekten ileri geliyor. AK Parti herkesi kucakladı. Cumhurbaşkanı bugüne kadar verdiği sözlerin hepsini bir bir yerine getirdi. Cumhurbaşkanımızın ağzından çıktıktan sonra yapmayacağı iş yoktur. Demek ki vatandaşa dokunmuş. Biz buraya milletin efendisi olarak gelmiyoruz. Milletin hizmetkarı olarak geleceğiz. Cumhurbaşkanlığı şiardır. Bizlere de büyük destek var” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN