Aday Kökten, 'Gençlerimiz Spor Yapmak İstiyor'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim gezilerinde gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Başkan Adayı Kökten, 'Gençlerimiz spor yapmak istiyor ve bizden spor alanları talep ediyorlar' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Göreve seçildiği takdirde spor alanlarının sayısının arttırılacağını kaydeden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, geçtiğimiz yıllarda belediye spor bünyesinde yer alan kürek ve basketbol branşlarının yeniden aktif hale geleceğini belirtti. Gençlere büyük önem verdiğinin altını çizen Başkan Adayı Kökten, kendisine teveccüh gösteren gençlere teşekkür ederek; kendilerine yönelik tüm projelerin hayata geçirileceğinin sözünü verdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Ziyaretlerimizde özellikle gençlerin büyük sevgisi ile karşılaşıyorum. Hepinizin bildiği gibi onlar bizim umudumuz ve geleceğimiz. Gençlerimiz spor yapmak istiyor ve bizden spor alanları talep ediyorlar. Belediye spor bünyesindeki kürek ve basketbol branşlarının yeninden hayata geçirilmesini istiyorlar. Göreve geldiğimiz takdirde, ilk günden itibaren tüm spor dallarını yeniden aktif bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN