Aday Adayı Yücel'den Karayalçın'a Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve SHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ile CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel Marmaris'te bir araya gelerek yerel seçim istişarelerinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve SHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ile CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel Marmaris’te bir araya gelerek yerel seçim istişarelerinde bulundu.

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, aday adaylığı süresince çalışmalarına ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Aday Adayı Yücel,  Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve SHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ile Marmaris’te bir araya gelerek yerel seçim hakkında istişarelerde bulunup değerlendirmelerde bulundu. Yücel, ziyaretin ardından “Değerli büyüğümüz Sayın Karayalçın’a hoş sohbeti için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN