Aday Adayı Yiğit, 'Benim İddiam Daha İyisini Yapmak'

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Aday Adayı Yiğit, “Benim iddiam, yaşadığımız Fethiye için daha iyisini yapmak, bu yüzden aday adayı oldum” şeklinde ifadeler kullandı.

Her hafta Perşembe günleri saat 20.00’de Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit oldu.

Programa konuk olan Aday Adayı Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı. Yaklaşık 2 saat süren programda konuşan Yiğit, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı.

KİŞİSEL ELEŞTİRİDE BULUNMAYACAĞIM
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevindeyken yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktaran AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevim dolayısıyla organizasyon konusunda tecrübem var. Fethiye’deki tüm spor etkinliklerini biz koordine ettik. Dolayısıyla bunun ve devlet memurluğu yapmış olmam, bu süreçte bana büyük avantaj sağlayacaktır.

Mevcut başkanımız ile siyasi platformda rakip olsak da dışarıda her zaman dostuz. O anlamda aday adaylığı döneminde, nasip olursa da belediye başkan adaylığım boyunca benim ağzımdan kişisel bir eleştiri duymayacaksınız. Alim başkanımız 4,5 yıl boyunca Fethiye’ye hizmet etmiştir. Fethiye’ye en küçük bir katkısı olmuşsa, başımın üstünde yeri var. Ama benim iddiam daha iyisini yapmak, bu yüzden aday adayı oldum” dedi. 

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALA BİRİNCİ SINIFTA
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını da değerlendiren Aday Adayı Yiğit, “Bu yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adaylarının hem Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde hem de Fethiye Belediyesi’nde sonuca ulaşacağına inanıyorum. Fethiye’de kanalizasyon hususunda da sıkıntılar yaşadık.

Eğer çözüm noktasında herhangi bir adım atılmadıysa, hala bazı noktalarda kötü kokular meydana geliyorsa; deyim yerindeyse Muğla Büyükşehir Belediyesi hala birinci sınıfta. Ben seçimle birlikte sahaya çıkan bir insan değilim.

Aday adaylığım konusunda spor camiasının yoğun bir telkini oldu. Fethiye’de öğretmenlik yaptım. Bu aşamada bin civarında öğrencim olmuştur. Bunun bir de Milli Eğitim camiası bölümü var. Spor camiası, çok güçlü bir topluluk… Bu yönde çok güzel geri dönüşler alıyorum. İlçe müdürlüğü zamanında yaptığım hizmetlerle doğru orantılı olarak, belediye başkanı seçildiğim takdirde aynı başarıyı yakalayacağımıza olan inançları tam” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN