Aday adayı Tilkici STK ziyaretlerini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinledi. Aday Adayı Tilkici son olarak Fethiye Muhtarlar Derneği ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim sürecindeki saha faaliyetleri ile adından söz ettiren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici ilk olarak Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü’ne ziyarette bulundu. Muhtarların mahalleler için büyük önem taşıdığını kaydeden Aday Adayı Tilkici, bölgelere yapılan hizmetler ve yatırımlarda muhtarların önemli bir payı olduğunu belirtti. Dernek Başkanı Canözü tarafından ilgiyle karşılanan Tilkici, sorunların ancak ortak akıl ve işbirliği ile çözülebileceğinin altını çizdi. 

Daha sonra Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay ve yönetimi ile bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, denizcilik sektörünün Fethiye ekonomisinde büyük bir paya sahip olduğunu dile getirdi. Sektörün sorunları hakkında bilgiler alan Aday Adayı Tilkici, kendine gösterilen ilgiden dolayı Şube Başkanı Tugay ve yönetimine teşekkür etti. 

Ziyaretlerini değerlendiren CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, “Seçim çalışmalarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz sivil toplum kuruluşları ziyaretlerimizi tamamladık. Bu kapsamda il olarak Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Niyazi Canözü’nü ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi muhtarlarımız, mahalleleri için büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunup, mevcut sıkıntıların ancak ortak akıl ve işbirliği ile çözülebileceğini anlattık” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Aday Adayı Tilkici, “Denizcilik sektörü Fethiye ekonomisinde önemli bir paya sahiptir. Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Sayın İlkay Tugay ile deniz turizminin sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Yapılabilecek çalışmalar hakkında önerilerde bulundu. Danışma ve fikir birliği noktasında aşılamayacak problem olmadığını düşünüyorum. Bu süreçte bana destek olan herkese ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN