Aday Adayı Tilkici'den bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çalışmaları kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesi’ni ziyaret eden CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, şube yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette Aday Adayı Tilkici, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler aktardı. Şube Başkanı Filiz Topçu, aday adalığı sürecinde Tilkici’ye başarılar diledi. 
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler yapılacak. Şahsım olarak Fethiye’mize belediye başkan aday adayı oldum. Atatürkçü Düşünce Derneği bizim için vazgeçilmez ve ayrılmaz bir parçamız. Başkanımdan hem görüşlerini hem de yerel seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerini, varsa hem dernek adına yapabileceklerimizi konuşmak adına başkanımızı ziyaret ettik. Onlarda nazik ziyaretimizi kabul etti. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Ziyarete teşekkür eden ADD Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu, “Adım attığı bu yolda da kendisine başarılar diliyoruz. Her şey gönlünce olsun. Aydın bey her zaman bizlerin yanında olmuştur. İnşallah adaylığı kesinleşirse, bizler de kendisine desteklerimizi sağlayacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN