Aday Adayı Tilkici, Ankara'da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara'da görüşmelerine devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karapat ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol’u makamlarında ziyaret eden CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen buluşmalarda projelerini de anlatan Aday Adayı Tilkici, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak da görüş alışverişi gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Karapat ve İl Başkanı Erkol’a gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Tilkici, birlik beraberlik içerisinde bu süreci tamamlayacaklarının altını çizdi.
Ankara programını değerlendiren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulunduğunu belirtti. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin büyük önem taşıdığını kaydeden Aday Adayı Tilkici, içinde bulunduğu süreçte çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN