Aday Adayı Çaylı'dan MHP İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretleri kapsamında MHP Fethiye İlçe Başkanlığı'na bir dizi ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2 dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, MHP Fethiye İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

“İnşallah 2024 yerel seçimlerinde Muğla’da çok farklı şeyler olacak”
MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Büyüğümüz, ağabeyimiz Yusuf Çaylı bugün ziyaretimize gelmiştir. An itibariyle AK Parti Belediye Başkan Aday Adayıdır. Adaylığı kesinleştikten sonra Cumhur İttifakı’nın adayı olacaktır. Biz de arkasında olacağız. Çıkmış olduğu bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı ortağı olarak biz de üstümüze düşeni yapacağız. İnşallah 2024 yerel seçimlerinde Muğla’da çok farklı şeyler olacak. Zamanı geldiğinde biz bu açıklamaları sizlerle yeniden paylaşacağız. Bu vesile ile aynı zamanda Filistin’de zulüm gören insanlar için İsrail’i, Amerika’yı, Filistin’i protesto ediyoruz. Bu coğrafyaya barış gelecekse bunu Türkiye gerçekleştirecektir. Önümüzdeki günlerde bunu hep birlikte göreceğiz” dedi.
“AKP ve MHP işbirliğiyle Fethiye’de iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum”
Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bugün MHP İlçe Başkanlığı’na ziyaret amaçlı geldik. Siyasi partilere sırayla gitmeye devam edeceğiz. Bilindiği gibi ben Cumhur İttifakı’nın aday adayıyım. Ben MHP’nin hep yanında olacağım çünkü oradan geldim. Muğla’da inşallah adaylık verilir. En iyi şekilde AKP ve MHP işbirliğiyle Fethiye’de iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. İlçe başkanımız sağ olsun bizi kabul etti. Teşekkür ediyorum kendilerine. 

Dün 3 projemi açıkladım. Geçmişteki arkadaşlarımıza kötü diyemeyiz ama biz bu işi yapacağız. 10 yıllık belediye başkanlığımda çok şey yaptığıma inanıyorum. Çevre yolu, imar yolu planları hepsi benim dönemimde oldu. Sanayi çok geç kaldı. Fethiye’de iktidarı yakalayamadıkları için geç kaldı. Biz burada Fethiye turizmin yolunu açacağız. Çırpı’dan Zorlar’a kadar alanı yerinde inceledik. 2500 dönüm araziyi sanayi sitesi olarak belirledik. Burada Yakup Otgöz, Kadem Mete ve il başkanım ile Önder Akdenizli’nin bilgisi var. Bu projenin yarısı Fethiye’ye yarısı Seydikemer’e hitap edecek. Filistin ile İsrail çatışmasını biz karşı çıkıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye güveniyoruz ve ateşkes istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN