3 günde 3 kilo verdiren inanılmaz diyet! Fethiye'de Uzman Diyetisyen Arsal açıkladı..

Son dönemde birçok kişinin başvurduğu diyetlerden biri olan sıvı diyeti etkisiyle çok konuşuluyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Özellikle sıvı olmasıyla dikkat çeken sıvı diyeti doğru uygulandığı takdirde inanılmaz kilo verdiriyor. Fethiye’de Uzman Diyetisyen Gamze Arsal 3 günde 3 kilo verdiren bu inanılmaz diyeti siz değerli okuyucularımız için anlattı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok kişi nasıl kilo verebilirim araştırmasına girdi. Kalın kıyafetlerin yerini daha ince kıyafetlere bıraktığı bu dönem daha fit olmak için hızlı etkisini gösteren sıvı diyetini deneyebilirsiniz. Fethiye’de Uzman Diyetisyen Gamze Arsal 3 günde 3 kilo verdiren bu inanılmaz diyeti siz değerli okuyucularımız için anlattı. 

Uzman Diyetisyen Gamze Arsal, “Öncelikle bu detoksumuzu yapmadan önce, su tüketiminize çok dikkat ediyoruz. Her gün 3 litre suyumuzu içiyoruz, her gün en az 1 saat yürüyüş yapıyoruz sağlıklı besinler tüketiyoruz, fast food tüketmiyoruz, abur cubur tüketmiyoruz. Bu zararlı şeyleri hayatımızdan çıkartıp suyu ve sporu hayatımıza kattıktan sonrasında 3 gün dediğim detoksu yaptığınızda 3 kilo vermiş olacaksınız. Kahvaltıda kalktık, sabah sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlıyoruz. Bir yumurta, yanında bir dilim peynir, zeytin, yeşillikler, domates, biber bunlar mutlaka kahvaltıda olsun isterseniz bir dilim de çavdar ekmeği ekleyebilirsiniz. Yanında kesinlikle meyve suyu tüketmiyoruz, çay kahve tüketmiyoruz bol bol su içeceğiz sadece. Sonra kahvaltıdan 3 saat sonrasında bir ara öğün bir porsiyon meyve yiyebilirsiniz, bundan 3 saat sonrasında bir öğle yemeği. Öğle yemeğimizde kabak olacak çünkü bu 3 günlük bir kabak detoksu. 1 tane kabağı rendeledikten sonra hafif soteliyoruz, içine dereotu bir iki tane ceviz kırıp da ekliyoruz, 4 yemek kaşığı yoğurt ekleyip karıştırıyoruz, bu kabak taratorumuzu yanında bir dilim çavdar ekmeği ile birlikte tüketebilirsiniz, ekmek tüketmek istemezseniz de iki parça eti form gibi grisini gibi ürün tüketebilirsiniz. Bundan 3 saat sonrasında da bir daha ara öğün yapıyoruz, burada da 10 tane badem ya da fındık tüketiyorsunuz sonrasında da son olarak akşam yemeğimizde kabak çorbası içiyoruz, kabak çorbası tarifini zaten yazacağım ama size de yine tekrar söyleyeyim kabağımız, soğanımız, domatesimiz, bir demet maydanoz, bir demet dereotu, nane çok az bulgur ve limon çok az da baharatları ekledik mi az miktarda da tuz olabilir, pul biber, karabiber olabilir ekleyebilirsiniz. Hepsini 1 litre süte kaynatıyoruz ve hepsini blenderden geçiriyoruz, sonrasında bu çorbayı hiç kalorisi yok istediğiniz kadar bu çorbadan içebilirsiniz bu çorba üç günlük tarif oluyor. Her gün 2’şer kâse içtiğinizde 3 gün boyunca bu listeyi yaptığınız zamanda 3 kilo vermiş oluyorsunuz şimdiden herkese iyi yazlar” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN