2022'DE TRAFİK DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİNDEN ARALIKSIZ EĞİTİM

2022 yılı verileri açıklanmaya devam ederken bir veride Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği 2022 verilerini açıkladı. 2022 yılını dolu dolu geçiren Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri; “Trafik İşaret ve Kurallarına Uy, Sevdiklerinle Uzun Yaşa” sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz reflektörlü yelek dağıtımı, lise 9. Sınıf, ortaöğretimde bulunan 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimize “trafik semineri ve eğitimi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında 3. ve 4. Sınıf bütün öğrencilerimize ilçemiz trafik eğitim parkında teorik ve uygulamalı eğitimlere, trafik eğitmenlerimiz tarafından “güvenli sürüş trafik seminerleri verildi. 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği olarak; her konuda yapmış olduğumuz uygulamalarda önceliğimiz, önleyici olabilmek olaylar olmadan, kazalar meydana gelmeden bunları yapabilmektir. 
Trafik polisi olarak 5 tane kırmızıçizgimiz mevcuttur. 
1. yayaların geçiş önceliği
2. alkol
3. hız
4. emniyet kemeri
5. cep telefonu
Sizlerde biliyorsunuz ki ilçemizde motosiklet sayısı ciddi oranda mevcuttur. Bunlara önlem olarak Fethiye ilçe emniyet müdürlüğü ve Fethiye belediyesi sosyal yardım işleri müdürlüğü işbirliğinde “Trafik İşaret ve Kurallarına Uy, Sevdiklerinle Uzun Yaşa” sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz olarak 07 Aralık 2022 günü ilçemizde reflektörlü yelek dağıtımı yapılmış olup, Kızılay ile birlikte dağıtımımız devam etmiştir. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlerince ilçemizde bulunan lise 9. Sınıf, ortaöğretimde bulunan 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimize “trafik semineri, eğitimi verilmiş, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında 3. ve 4. Sınıf bütün öğrencilerimize ilçemiz trafik eğitim parkında teorik ve uygulamalı eğitimlere, trafik eğitmenlerimiz tarafından “güvenli sürüş trafik semineri verilmeye devam edecektir” ifadelerine yer verildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN