Koltuk Haberleri

Koltuk Haberleri

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

İlçe Milli Eğitim makamında 23 Nisan koltuk değişimi

Not Just Beach Fethiye Çalış plajında açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

“Hukuk Herkese Lazım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Toklu, “Koltuk için bu dünyaya gelmedim, bu halka benim hizmet borcum var. Şahsıma gelen aşırı talep dolayısıyla aday adayı olarak yola çıktım” dedi. 

OKUL SERVİSLERİNE YÖNELİK YENİ KARAR

Eğitim-öğretim yılı açılışına az bir zaman kalan Okul Servis Araçları Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Buna göre, koltuk sensörü, 3 nokta emniyet kemeri, iç ve dış kamera, şeffaf cam şartları ilerleyen yıllara ertelendi.

Chp’den Soba Ve Koltuk Yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından ihtiyacı olan iki aileye soba ve koltuk yardımı yapıldı. İlerleyen günlerde 100 aileye daha soba yardımında bulunulacağı belirtildi.

Yüzde 50 koltuk sınırlaması kaldırıldı

Pandemi nedeniyle şehirler arası otobüslerde başlayan yüzde 50 koltuk sınırlaması Türkiye genelinde kaldırıldı. Alınan karara göre Fethiye’de de kalkan kısıtlama sayesinde otobüsler tam kapasite çalışabilecek. Ayrıca çok yüksek risk grubunda bulunan iller hariç terminal ve gar binalarındaki lokanta, restoran ve kafeterya gibi yeme-içme işletmeleri de 7 gün 24 saat açık kalabilecek. Seyahat firması çalışanları ve otobüs sahipleri bir yandan kapasite sınırlamasının kaldırılmasından memnuniyet duyarken, öte yandan yolcu azlığından yakındılar. 

Fethiyespor’dan yeni kampanya

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, yeni bir kampanya başlattı. “Cismi Yoksa Resmi Olsun” isimli kampanyanın taraftarlardan yoğun ilgi gördüğü belirtildi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, “300 TL’ye açık tribün kombine satışını yapacağız. Kombinesini alan kişilerin vesikalık fotoğraflarını alıp, kombine aldıkları koltuklarına koyacağız. Kendileri sahaya gelemeyecek ama fotoğrafları o tribünde olacak” şeklinde ifadeler kullandı.

Köktener "Kaymakamımız Sürekli Halk ile İç İçe"

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener beraberinde Genel Müdür Sıdıka Kölemen, Finans Müdürü Ersin Dal ve görevli personel ile birlikte Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Köktener, "Koltukta oturan değil halk ile iç içe olan bir Kaymakamımız var" dedi.

Aşırı Terlemeye Kesin Çözüm Yücelen’de

Marmariste yaşayan Erdem Kurtuluş (17), ellerinde, koltuk altı ve ayaklarında terleme sorunuyla Muğla Özel Yücelen Hastanesi Göğüs Cerrahisi polikliniğine başvurdu. Yapılan tetkiklerden sonra ameliyat olması gerektiğine karar verildi. Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Kılıç’ın yaptığı ameliyatla Erdem Kurtuluş sağlığına kavuştu.

Uysal, “2020 Sorunsuz Geçer”

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, 2020 turizm sezonunun sorunsuz geçmesini umduğunu söyledi. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarında Türkiye’ye ilginin oldukça olumlu olduğunu söyleyen FETOB Başkanı Bülent Uysal, Thomas Cook’tan görülen koltuk zararı diğer firmalar tarafından karşılanmış gibi görünüyor. Yine İngiliz müşterilerimiz Fethiye ve bölgemizde otelleri dolduracak” dedi.