Çalışma, Haberleri

Çalışma, Haberleri

Fethiye’de Emlakçılar Derneği, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Başkan Yardımcısı Ergün Özdemir ve MEDEO-Muğla Emlak Danışmaları Esnaf Odası yönetiminden Zeynep Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

FTSO Çalışanlarına Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Ve İç Tetkikçi Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve iştiraki Fethiye Güç Birliği (FGB) çalışanları, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla  ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve İç Tetkikçi Eğitimi’ne katıldı. 

ADD Fethiye Şubesi’nden anlamlı kermes

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

Otizm Parkı’nın temel atma töreni düzenlenecek

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Önder Akdeniz'den seçim maratonu

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Başkan Akdenizli, ev ziyaretlerinde bulundu

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ev ziyaretinde bulundu.

Genç Girişimciler Rektörlüğünü ziyaret etti

TOBB Genç Girişimciler Kurulu protokol ziyaretleri kapsamında bu kez MSKÜ Rektörlüğünü ziyaret etti.

Kaymakam Ertaş, mahalle halkı ile buluştu

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Çatalarık mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Dinçel, ‘Antalya’da kamp sürecini geçireceğiz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Otgöz’ün Yeni Yıldaki İlk Ziyareti, Başkan Akdenizli’ye Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 2024 yılının ilk mesai gününde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

AKP Aday Adaylarından birlik ve beraberlik örneği

Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Anjiyografi Cihazları Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanesine teslim edildi

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanelerine teslim edilen Anjiyografi cihazlarına ilişkin olarak AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yazılı açıklama yaptı.

Büyükşehir Parke Kaplama Çalışmalarına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan kırsal mahallelerde parke kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu güne kadar il genelinde 71 bin m2 parke çalışması yaptı.

Fethiye Emniyeti’nden yağmur mesaisi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca aşırı yağışlar nedeni ile meydana gelen su baskınlarında mağdur olan vatandaşlara yardım etti.

Gökova Körfezi Akbük ve Turnalı’da Kıyı Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kent Konseyi işbirliğinde “Denizden Karaya Ormanlarımıza Kıyılarımıza Sahip Çıkıyoruz” başlığı taşıyan çocuklara yönelik farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Gökova Körfezi’nde Menteşe Belediyesi sorumluluk alanında yer alan Turnalı ve Akbük’te kıyı temizliği, Akbük koyunda ise deniz dibi temizliği yapıldı.

Başkan Otgöz, çalışmaları yerinde inceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Bağlıağaç Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

CHP’li Başkan Demir’den “Türk Kahveli” çalışma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” atasözünü hatırlatarak, Fethiye’de her gün günlük 10 eve misafir olacak. Partili, partisiz ayırt etmeden günlük 10 eve misafir olarak vatandaşların talep ve sorunlarını yerine getirebilmek için başlattığı çalışmada gittiği her aileye kahve paketleri de hediye edecek.

Yol Çalışmaları Kafaca’da Devam Ediyor

Menteşe Belediyesi ilçenin her noktasının daha güvenli ve modern yollara sahip olması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından Kafaca Mahallesi’nde beton yol kaplama çalışması yapılıyor.

Uluslararası projeyi uzaktan eğitimle sürdürüyorlar

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi öğrencileri pandemi döneminde uzaktan eğitimle de proje yapmaya devam ediyor. Öğrenciler, Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Seher ÖRS ile birlikte Uluslararası bir proje olan “Te@ch with Tech” projesini uzaktan eğitimle paralel olarak sürdürüyorlar. Projede yer alan öğrenciler; Proje kapsamında IT (information technology) araçlarından yaralanarak etkili ders çalışma, dijital ortamda sunum ve ödev hazırlama, dijital ortamda güvenli bilgiye ulaşma yolları, güvenli internet kullanımı ve buna benzer konularda bilgi ve deneyim kazanmanın yanı sıra 7 farklı ülkeden katılımcılarla toplantılar düzenleyip, tanışıyorlar.

Kırsal mahalle tespit çalışması meclis komisyonlarına havale edildi

5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununa eklenerek yürürlüğe giren Kırsal Mahalle ve Kırsal Yerleşik Alan değişikliğine yönelik yapılan teknik çalışma, Menteşe Belediyesi Mart Ayı Meclis toplantısında görüşülerek üç komisyona havale edildi. 

Seydikemer Belediyesi yol bakım onarım hizmetlerine devam ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri bu kapsamda Seki Mahallesinde yol çakıllaması yaparak yolları çamurdan ve su birikintilerinden kurtarıyor.