TOROS,''HAKEM İNANILMAZ KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ''

Lacivert beyazlılar evinde ilk mağlubiyetini Ankara Demirspor karşısında aldı. Karşılaşma sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros FRT TV'ye konuştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyespor evinde Ankara Demirspor’a 0-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros FRT TV’ye konuştu. Karşılaşmayı değerlendiren Toros,’’ Hakem inanılmaz kötü bir maç yönetti’’ dedi.
 

OYUN OLARAK İLK DEVRE ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTIK
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mesut Toros,’’ Oyun olarak ilk devre elimizden gelen her şeyi yaptık. Yakaladığımız çok net pozisyonlar var. Rakibi iyi analiz etmiştik. İlk yarı çok da pozisyon vermedik. İkinci devre de çocukların kazanma hırsı vardı. Bizim takıma yakışmayan iki tane gol yedik. Onun haricinde istekli futbol oynadık. Yakalanan gol pozisyonları vardı. Rakibi birinci bölgede çok tehdit ettik. Oyuncularımızın canları sağ olsun. Onlar böyle mücadele ettiği sürece sorun yok. Bugün olmadı. Bu maçı unutup Kocaeli maçına hazırlanacağız’’ dedi.
 

HAKEM İNANILMAZ KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ
Hakemler hakkında konuşan Toros,’’ Bir pozisyonda el olduğunu söylediğimde bana sarı kart gösterdi. Anlamsızdı. Buraya böyle bir hakem gelmedi diyebilirim. Sonrasında fikrimi dile getirdiğimde bana çok konuştuğumu söyleyip kırmızı kart gösterdi. Hakem inanılmaz kötü bir maç yönetti. Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. Biz bu sahada futbol oynadık, yürümedik. Biz yapılanma yılındayız. Çocuklar aslan gibi fakat kazanma hırsları oyunlarını etkiledi. 2 tane yapılmayacak hatadan gol yedik. Bunları telafi edeceğiz. Taraftara da çok teşekkür ediyorum. Hakem onları da çıldırttı ama mücadelemize devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN