ŞEHİT AİLELERİ İÇİN AFYON GEZİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla'daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla’daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.
 
Etkinlikte yer alacak şehit yakınları, görevli personeli refakatinde evlerinden alındı. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Fethiye’de bu topraklar için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları ‘Kutsal Emanetlerine’ sahip çıkmak; her zaman yanlarında birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettirebilmek, bir nebze de olsa acılarını hafifletebilmeyi amaçlıyoruz. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, il merkezimiz ve ilçelerimizde ikamet eden şehit yakını ailelerimize Afyonkarahisar gezisi düzenlenmiştir.  Bu kapsamda ailelerimiz ikametlerinden personel refakatinde alınarak, il merkezine kadar eşlik edilmiş, oradan saat 08.45 itibarı ile Afyonkarahisar iline uğurlanmıştır” denildi.

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN AFYON GEZİSİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN