Patlangıç Mahallesi'nden DMD Hastası Yusuf Eymen'e Anlamlı Destek
Fethiye'de düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nda Patlangıç Mahallesi takımı, DMD kas hastası Yusuf Eymen'e destek amacıyla final maçına pankartla çıkarak tribünlerden büyük alkış aldı.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Fethiye Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın final maçında anlamlı bir destek örneği sergilendi. Fethiye İlçe Stadyumu’nda Patlangıç Mahallesi ile Karaçulha Mahallesi arasında oynanan karşılaşma öncesinde Patlangıç Mahallesi futbolcuları sahaya, Fethiyeli DMD kas hastası Yusuf Eymen’e destek amacıyla pankartla çıktı.
Üzerinde “DMD değil Yusuf Eymen kazansın” yazılı pankart taşıyan futbolcuların bu duyarlı davranışı, stadyuma maçı izlemek için gelen taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı. Patlangıç Mahallesi takımının sergilediği bu anlamlı hareket, tribünlerde duygusal anlar yaşanmasına neden olurken, Yusuf Eymen için verilen destek mesajı büyük takdir topladı.