Merkez Home Collecction 95. Cadde'de hizmete girdi 

Fethiyeli Merhum esnaflardan Ahmet Çaptuğ'un, yaklaşık 20 yıl önce Fethiye'ye kazandırdığı TAÇ Merkez Home Collection yenilenen yüzüyle hizmete girdi. Fethiye Cumhuriyet Sokak no 22'de açılışı yapılan Merkez Home Collection'nun açılışına yoğun ilgi oldu. Nasibe Uran, Burcu Çaptuğ ve Murat Çaptuğ'un modern hale getirdiği tekstil ve perde ürünlerinin yer aldığı mağazanın açılışını FTSO Başkanı Osman Çıralı ile diğer ilgililer yaptı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye'de yıllar önce iş hayatına pidecilikle ardından ise perde mağazasıyla hizmet yapan merhum Ahmet Çaptuğ'un evlatları Nasibe Uran, Burcu Çaptuğ ve Murat Çaptuğ, babalarının büyütüp geliştirdiği iş yerini, günümüz çağına uygun olarak modern hale getirerek Fethiye halkının hizmetine sundular. Fethiye Belediye Caddesi, şemsiyeli sokaktaki TAÇ Merkez Home Collection, otel, villa, ev ve işyerleri için aranılan her türlü tekstili bünyesinde bulunduruyor. Perde çeşitleriyle de hizmet vermekte olan mağazanın açılışına FTSO Başkanı Osman Çıralı, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, STK Başkan ve üyeleri, Fethiyespor Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Halil  Uran, Fethiye’nin iş, sanat, spor ve ticaret dünyasından çok sayıda simanın katıldığı açılışta aile adına konuşan Çağkan Uran, " Eşimin hatırına bugün buradayım. Her zaman için kendisiyle onur ve gurur duydum. Çünkü kendisi de esnafın kızı. 35 sene bu memlekette esnaflık yapmış Ahmet Çaptuğ’un kızı. Ahmet Çaptuğ Fethiye’ye geldiğinde önce pideciydi daha sonra perdeci olmaya karar verdi. 23 yıl bu sektörde emek verdi. Canını dişine taktı. Fethiye’de 20 yıl öncesinde yapılmış bir eve gittiğinizde perdelerin arkasında Ahmet Çaptuğ’un emeğini görebilirsiniz. Bu Ahmet çaptuğ’un öngörüsü, emeği ve özverisinden kaynaklanıyor. Öncelikle ben Fethiyeli olarak sonra da Nasibe Ural’ın eşi olarak kendisiyle ve ailesiyle çok gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu değerli işletmeyi Fethiye’mize kazandırdıkları için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
FTSO Başkanı Osman Çıralı, "Ahmet’im 80’li yıllarda ilk Fethiye’ye geldiğimde ilk arkadaşlarımdandı. O günden bugüne özveriyle çalıştı. Dişiyle, tırnağıyla Fethiye’ye kendisini sevdirdi. Benim bile Ahmet’in adı anıldığında hep gözlerim yaşarıyor. Pidecilikle başladı daha sonra bu sektörü seçti. İşini de çok iyi şekilde yaptı. Allah rahmet eylesin Ahmet’im öldükten sonra evlatları da bu işi yaptı. 
Ben bu dükkânı gördüğümde gerçekten çok gururlandım.  Tebrik ediyorum, bu dükkânın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Fethiye’ye yakışan bir dükkân olmuş. Az önce şikâyet duydum. Herkes buradayken söylüyorum. Belediyenin bu sokağa birazcık daha ilgi göstermesini ve aydınlatmasını istedi arkadaşlar. Ben de basının önünde bunu söylemek istiyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyorum, herkese geldiği için teşekkür ediyorum.
İşletme sahiplerinden Nasibe Uran, “23 yıldır hizmet veriyoruz. Babamız Ahmet Çağtuğ işletmemizi açmıştı. Bizde devam ettiriyoruz. Fethiye’nin gelişen yüzüne uygun tadilatımızı yaptık. İnşallah Fethiye’mize hayırlı olur. Otel grubundan ev ürünlerine kadar birçok seçenek mevcut… Herkesi bekliyoruz. Açılışımıza gelen herkese teşekkür ediyorum”

İşletme sahiplerinden Burcu Çaptuğ ise, "Babamızın adını yaşatmak için çalışıyoruz. Herkese yardımcı oluyoruz. Ağabeyim, ablam ve ben bu işletmeyi daha ileriye taşıyacağız. Tüm ev tekstil ürünleri var. Perde çeşitlerimiz var. Bir evi baştan aşağıya tamamlayacak tekstil ürünleri mevcut” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN