KOÇYİĞİT, 'DEPREMZEDELERİN HER TÜRLÜ TALEBİNİ KARŞILIYORUZ'

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü 'nün spor salonunda depremzedelere yardım çalışmaları sürdürüldü. Fethiye'den devam eden yardım çalışmaları ise bugün itibariyle Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından sürdürülüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

6 Şubat tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yurdun her yerinden olduğu gibi Fethiye'den de yardım seferberliği devam ediyor. Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ‘nün spor salonunda depremzedelere yardım çalışmaları sürdürüldü. Fethiye’den devam eden yardım çalışmaları ise bugün itibariyle Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından sürdürülüyor. 
“DEPREMZEDELERİN HER TÜRLÜ TALEBİNİ KARŞILIYORUZ”
Kızılay Fethiye Şubesi Personeli Arif Koçyiğit, “Bizler ilk süreçte afet koordinasyon merkezimizi Fethiye Kaymakamlığı ile birlikte yürütmek üzere İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ile beraber kapalı spor salonunda faaliyetlerimize başlamıştık. Bu süreçte diğer kurumlarından yapması gereken işler olduğundan dolayı iş dağılımı yaptık. Biz yardım işlerini kendi şubemizde, geçmiş günlerde de Kızılay mağazamızı açtığımız yerde devam ettirme kararı aldık. Burada düzenimizi yaptık. Gelen depremzede arkadaşlarımıza buradan istedikleri şekilde taleplerini karşılıyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN