KARACA, 'FETHİYE'NİN TANITIMI İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Karaca bugün başlayacak 22. Uluslararası Fethiye- Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali hakkında da açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türk Hava Kurumu’na ait olan THK Sıcak Balon festival etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı’nda yerine aldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle muhtarlarla Beşkaza Meydanında bir araya geldi. Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü THK Sıcak Balona binerek Fethiye’ye havadan seyretme keyfini yaşadı. 
Muhtarların gününü kutladı
Muhtarlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Karaca, “Değerli arkadaşlar Fethiye’mizin 41 mahallesi ve muhtarı var. 3,5 yıldır burada görev sürecimiz boyunca seçilmiş muhtarlarımızla birlikte Fethiye’mize hizmet etmeyi özen gösteriyoruz. Hiçbiri ayırt etmeden, bölgemizde 3,5 yıldır güzel hizmetler yapıyoruz. Zor şartlarda görev yaptıklarını biliyorum, çünkü tüzel kişilikleri yok. Bizler de Fethiye Belediyesi olarak muhtarlarımızdan geldiğince projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Kalan 1,5 yıllık süreç içerisinde muhtarlarımıza vermiş olduğumuz sözlerimizi yerine getireceğiz. Ben tekrardan, Türkiye genelindeki muhtarlarımız ve Fethiye’de ki 41 muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.
Hava Oyunları Festivali başlıyor…
Ölüdeniz’de bu yıl 22’ncisi düzenlenen hava oyunları festivaline  herkesi davet eden Karaca, “Aynı zamanda sizlerde biliyorsunuz, biz bugün itibariyle Hava Oyunları açılışını Ölüdeniz Belcekız’ da yapıyoruz. Dünyanın en büyük organizasyonlarından bir tanesi, dünyanın 2 numarası şu anda. Herkesi Ölüdeniz’deki açılışa bekliyorum. Fethiye’nin tanıtımı için çok önemli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Pandemi süreci hariç bunu devam ettiriyoruz. Bu yıl 60 ülkeden 1000’e yakın sporcuyla birlikte farklı aktiviteleri 4 gün boyunca halkımızla gerçekleştireceğiz. Fethiye’nin tanıtımı için de çok önemli bir organizasyon. Biz göreve geldiğimizden beri Ölüdeniz’deki birçok STK’larla Fethiye’nin tanıtımı için birlikte etkinlikler yapıyoruz, festivallere katılıyoruz.  Bu yıl siz de gördünüz, Emitt Fuarına katılmıştık. Ben, bölgede bir rekor kırılacağını iddia etmiştim. O bölgedeki turizm acentalarının almış olduğu bilgiler doğrultusunda bunu konuşmuştuk. Ki ne kadar doğru olduğunu sizlerde gördünüz. 1 milyon 200 bin turist Fethiye’mizi ziyaret etmiş durumda. Şu an hala otellerimizi dolduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bütün esnafımızın pandemiden sonra yaralarını sarmasını ve o ekonomik sıkıntılarını bir nebze olsun rahatlarımı bizleri gerçekten çok çok mutlu ediyor. Vermiş olduğumuz bu mücadelenin de onlar için, bölgemizin tanıtımı için ne kadar önemli olduğunu, değerli olduğunu bizler bu yıl görmüş olduk” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN