Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Meclis yeni dönemde ne zaman toplanacak, süreç nasıl işleyecek? 

TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin sonuçların Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanmasını takip eden üçüncü günde saat 14.00'te çağrısız olarak toplanacak.

YSK açıkladı seçim ikinci tura kaldı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener seçimin ikinci tura kalmasına ilişkin açıklama yaptı.

Mehmet Demir; “Mücadeleye Devam”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim sonrası açıklama yaptı. 

Mehmet Tosun’dan Seçim Açıklaması 

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim sonrası açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi milletvekili seçildi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, AK Parti'den milletvekili seçildi.

Muğla, Kılıçdaroğlu’nu seçti

Muğla geneli Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarında birinci isim b,90 ile Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Saatcı’dan Seçim Sonrası İlk Açıklama 

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim sonrası açıklama yaptı.

Seçmene Tek Pusula Verdiler

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de saat 08.00’da oy kullanma işlemi başladı. Oylarını kullanmak için Özel Hatem İlkokulana giden seçmenler 1014 nolu sandıkta bir skandalla karşı karşıya kaldı. 

Propaganda Yasağı Bugün Başlıyor

Yüksek Seçim Kurulu 12 Mart 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimlerinde uygulanacak kuralları duyurmuştu. 

Milletvekili Adayı Baykal Açıklamalarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Baykal, “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi 1’inci sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, FRT TV’de yayınlanan “Seçim Günlüğü” programının konuğu oldu. 

Milletvekili Adayı Tan, 'Biz sizi yalnız bırakmayacağız'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

“Oy vermek için sıra beklememiz gerekmemektedir” 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri ve Zafer partisi 28.ci dönem Muğla Milletvekili adayı Mehmet Özdemir tarafından bir mesaj yayınlandı.

İyi Parti Adayı Tosun: Turizmciler Yalnız Bırakıldı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum turizmcileriyle bir araya gelerek partisinin turizm politikalarını anlattı. Tosun, “Turizmci vergi yükü altında eziliyor, turizmci yalnızlaştırıldı, sorunlarıyla baş başa bırakıldı” dedi.

Zafer Partisi ve Sinan Oğan bütün oyunları bozarak geliyor

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı ve Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Zafer Partisi’nin ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan’ın Türk milletinin ve seçmeninin önüne doğru bir alternatif olarak çıktığını söyledi. 

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Tan Seçim Çalışmalarını Göcek'te Sürdürdü

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça ile birlikte Göcek mahallesinde sürdürdü.

Demir: “Çiftçiye ÖTV’siz Traktör Verilecek”

Milletvekili Adayı Mehmet Demir 11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılması halinde çiftçiye ÖTV’siz traktör verileceğini açıkladı.

Milletvekili Adayı Demir, Saylak’a tepki gösterdi

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu.

Toplam 1608 haber.