Gündem

Gündem Haberleri

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.

Kadem Muğla Temsilciliği'nden Aşure İkramı

Muharrem ayı vesilesiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, KADEM Muğla Temsilciliği tarafından Menteşe Kurşunlu Camii Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Pazarcılar İşlerin Düşmesinden Dert Yanıyor

Fethiye’de her Salı günü kurulan Salı Pazarı’nda esnaf, vatandaşların sıcak havalardan ve ekonomik şartlardan dolayı Salı Pazarı’nı tercih etmemesinden dolayı dert yanıyor.

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kilitlendi

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan araç yoğunluğunun ardından trafik kilitlendi.

Vali Tavlı'dan Esnaf Odasına Ziyaret

Vali Orhan Tavlı, veda ziyaretleri kapsamında Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Başsavcı Karartı’yı ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartıyı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli ‘den Karaman’a anlamlı ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret ederek 27 Ağustos Pazar günü Seydikemer ilçesinde yapılacak Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.

El Sanatları Kurslarına Yoğun İlgi

Milas Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Milas merkez ve Ören'de açtığı El Sanatları kurslarıyla, vatandaşlara yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı sunuyor. Açılan kurslarla birlikte katılımcılara el becerilerini geliştirme, yaratıcılıklarını keşfetme ve yeni beceriler öğrenme fırsatı sağlanıyor.

Benzine zam kapıda

Benzin fiyatlarına bu gece yarısından geçerli olacak şekilde 1,30-1,55 TL arasında zam bekleniyor.

27 Vatandaşa Evde Bakım Sertifikası Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen evde bakım kurslarını tamamlayan vatandaşlara sertifikaları verildi.

Şube Müdürü Çelebi’den, Karaman’a ziyaret 

İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Çelebi, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler.

Barbunn'da Gökhan Tepe Konser Verecek

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn CafeBistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Gökhan Tepe 17 Ağustos Perşembe akşamı sahne alacak.

Karaca “Fethiye’ye Üçüncü Plajımızı Kazandırmanın Onurunu Yaşıyoruz”

Fethiye Belediyesi Akmaz ve Karaot'un ardından Çalış'a da bir halk plajı kazandırdı. Çalış Halk Plajı'nın açılış töreni, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Denizden tuttuğu balıklarla 5 tane çocuk okuttu

Fethiye ilçesinde 20 Yıldır balıkçılık yaptığını belirten Fatma İlhan tuttuğu balıklardan elde ettiği gelirle 5 çocuğunun da eğitim masraflarını karşıladığını ifade etti. 

Dündar’dan SED Medya’ya Ziyaret

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla İl Başkanı Salih Dündar, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Olacak O Kadar’ın Yıldızı Tatil İçin Fethiye’yi Seçti 

 “Olacak O Kadar”da canlandırdığı sayısız karakterle hafızalara kazınan usta tiyatrocu Ahmet Çevik tatil için Fethiye’yi tercih etti. Tatilini fethiye’de  sonlandıran çevik SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Tekneler Tura Çıktı Deniz Manzarası Vatandaşlara Kaldı

Fethiye’de teknelerin turlara çıkması eşsiz deniz manzarasını gözler önüne seriyor. Vatandaşlar, Fethiye’nin eşsiz deniz manzarasını izleyerek keyifli vakit geçiriyor.

Başkan Karaca genç çifti yalnız bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yadigar Kıloğlu ve Hamdi Yavuz çiftini özel gününde yalnız bırakmadı.

Son gün 31 Ağustos!

SGK Müdürlüğü tarafından SGK borcu olan vatandaşlar için 24 ay süre ile tecil faizi alınmadan taksitlendirme yapılabileceği belirtildi.

Toplam 4253 haber.